Telefoni
05.02.2020 07:30

Deli z drugimi:

Share

Brat bivšega vodja kolumbijske mafije za novim prepogljivim telefonom!

Prepogljivi pametni mobilni telefon Escobar Fold 2 je resnično zanimiva naprava.
Prepogljivi pametni mobilni telefon Escobar Fold 2 je resnično zanimiva naprava.

Brata bivšega vodja kolumbijske mafije Pabla Escobara, je konec lanskega leta predstavil nadvse zanimiv prepogljiv pametni mobilni telefon, ki je bil opremljen z zmogljivo opremo in je bil relativno poceni. Pametni mobilni telefon Escobar Fold 1 je bil namreč opremljen z nadvse kakovostnim zaslonom AMOLED z 19,8-centimetrsko oziroma 7,8-palčno diagonalo in ločljivostjo FHD+, za poganjanje mobilnega operacijskega sistema Android 9.0 pa je bil zadolžen mobilni procesor Qualcomm Snapdragon 855. Tu smo našli še šest oziroma osem gigabajtov sistemskega pomnilnika LPDDR4X in vgrajeni pomnilnik s 128 gigabajti oziroma 256 gigabajti prostora. Dolgo avtonomijo delovanja pa mu je zagotavljala baterija kapacitete 4.000 miliamper ur s tehnologijo hitrega polnjenja.

Ker so uporabniki storitev mobilne telefonije prepogljivi pametni mobilni telefon Escobar Fold 1 sprejeli z veliko navdušenja, ne preseneča, da je sedaj na voljo že njegov naslednik s prodajno oznako Escobar Fold 2. Ta vsaj po zunanjem videzu dejansko spominja na pametni mobilni telefon Samsung Galaxy Fold, le da je opremljen s kar 18,5-centimetrskim oziroma 7,3-palčnim zaslonom in zmogljivim procesorjem Qualcommov Snapdragon 855. Za zajem fotografij in videoposnetkov pa je na voljo kar pet kamer.

Glavna prednost prepogljivega pametnega mobilnega telefona Escobar Fold 2 v primerjavi s telefonom Samsung Galaxy Fold je seveda maloprodajna cena. Medtem ko je za slednjega treba v prosti prodaji odšteti preračunanih 1.793 evrov, je za novi Escobar Fold 2 treba primakniti le preračunanih 362 evrov. Za to ceno pa bomo dobili napravo, ki je opremljena z osmimi gigabajti sistemskega pomnilnika in 128 gigabajti prostora za shranjevanje podatkov. To pa je seveda nadvse poceni.


Prijavi napako v članku