Igre
05.04.2019 09:43
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Borderlands 3 ima potrjen datum izida in kontroverzno naslovnico

Borderlands pač ne bi bil Borderlands brez odbite naslovnice.
Borderlands pač ne bi bil Borderlands brez odbite naslovnice.

Konec je ugibanj o izidu tretjega dela sodelovalne streljačine, saj je Gearbox potrdil, da Borderlands 3 prihaja 13. septembra na osebne računalnike, PlayStation 4 in Xbox One. Pri tem bo PC različica do aprila 2020 na voljo ekskluzivno v digitalni trgovini Epic Games, kar je ponovno poskrbelo za obilo nezadovoljstva med računalniškimi igričarji.

Igra bo ob običajni različici izšla v kar treh posebnih izdajah: Deluxe Edition, Super Deluxe Edition in Diamond Loot Chest Collector’s Edition. Bolj kot cene in nabor dodatnih vsebin, pa prah že dvigujejo njihove naslovnice. Pri Gearbox Software se tokrat niso odločili za še tretjo izvedbo priljubljene “mindblowing” poslikave, so si pa v zameno privoščili krščanstvo in na naslovnico ponovno postavili Psiha, ki tokrat kot Kristus drži tri dvignjene prste.

Ob razkritju uradnega datuma izida so ustvarjalci ponudil tudi nov video napovednik, ki za trenutek pokaže celo konzolno “split-screen” večigralstvo za dva igralca, ter zaupali, da na praznik dela lahko pričakujemo še konkretnejše posnetke same igralnosti.

Vas zanima več iz te teme?
napovedi iger

Prijavi napako v članku