Računalništvo, telefonija
03.11.2009 09:27
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Bodite “VIP” na 10.konferenci Telekomunikacije 2009 za 1€

Deset let konference Telekomunikacije
Deset let konference Telekomunikacije

Kmalu se obeta že 10. konferenca Telekomunikacije, za vse tiste, ki pa se dogodka zaradi finančnih razlogov niste še nikoli uspeli udeležiti, pa so Računalaniške novice ponudile VIP vstopnico na licitacijo (izklicna cena je 1€). VIP vstopnica velja kot brezplačna vstopnica za eno osebo, ki vključuje udeležbo na vseh predavanjih kot tudi na okrogli mizi. Obenem so v brezplačno vstopnico vključeni kosilo, okrepčila med predavanji in konferenčna torba s promocijskimi materiali.

Kot smo že pisali, bo konferenca Telekomunikacije že deseto leto zapored prizorišče strokovnih predavanj, razprav in okrogle mize na temo telekomunikacij. Na dogodku bodo sodelovali domači in tuji predavatelji, strokovnjaki iz priznanih podjetij in organizacij ter predstavniki medijev. Na tokratni, deseti konferenci Telekomunikacije 2009, ki se bo odvijala 4. 11. 2009 v Grand hotelu Bernardin v Portorožu, boste imeli priložnost prisluhniti uveljavljenim strokovnjakom iz priznanih tujih in slovenskih podjetij in organizacij, kot so IBM, Nokia Siemens Networks, Mobitel, Telekom Slovenije, Astec, Valicon, Apek, Iskrateling, Fakulteta za elektrotehniko, UPC Telemach in GVO.

Letos bo posebni gost Ian McNairn, programski direktor spletnih tehnologij in inovacij pri IBM-u. Predaval bo o prednostih uporabe socialnega omrežja v poslovnem okolju kot tudi o pomembnosti mobilnih povezav na različna socialna omrežja, ki so bila pred kratkim dostopna le preko internetnega dostopa.

Obeta pa se tudi zanimiva in aktualna okrogla miza. Vrednost kotizacije sicer znaša 285,00 EUR + DDV, zato le pohitite, saj se licitacija zaključi danes, ob 14:00!


Prijavi napako v članku