Igre
22.09.2021 17:00

Deli z drugimi:

Share

Se še spomnite pol vampirke Rayne?

Pol vampirka Rayne bo v predelani različici nadaljevala svoj lov za nacisti.
Pol vampirka Rayne bo v predelani različici nadaljevala svoj lov za nacisti.

Studio Ziggurat Interactive je napovedal predelavo priljubljenih in dokaj neznanih iger BloodRayne. Obe originalni igri iz začetka tisočletja po skoraj 20 letih kažeta svojo starost. Čeprav sta igri še vedno zabavni, grafični vmesnik pestijo starostne težave. Na srečo imata igri kljub ničelni medijski pokritosti kultni status med gamerji. Zato so se pri studio odločili, da predelajo prvotni igri za nove konzole PlayStation 4, Xbox One in Nintendo Switch.

Kaj pa PC različice? Če še niste slišali, so osebni računalniki že dobili predelani različici. Igri BloodRayne: Terminal Cut in BloodRayne 2: Terminal Cut sta bila dobro sprejeti, kar je bil tudi povod za nadaljnje predelave.

bloodrayne-predelava

Igre sledijo netipični junakinji Rayne, pol vampirki, ki potuje po svetu, da bi preprečila nacistične načrte. Bojuje se z nadnaravnimi grožnjami, medtem ko odkriva svojo preteklost in vampirsko dediščino.

»Oboževalci serije že nekaj časa prosijo, naj BloodRayne predstavimo na več platformah in z veseljem predstavljamo posodobitev za konzole z izdajami ReVamped,« pravi Michael Devine, podpredsednik za poslovnega razvoja podjetja Ziggurat.

Izdaje ReVamped bodo podpirale ločljivost do 4K in bodo imele izboljšane kinematografske videoposnetke, popolnoma predelano osvetlitev ter izboljšane učinke, kot so odsevi, voda, megla in senčenje. Poleg tega bo na voljo več zvočnih in lokaliziranih jezikovnih možnosti, vključno z angleščino, francoščino, italijanščino, ruščino in španščino.

Medtem ko čakate na konzolno izdajo, lahko poizkusite zadnjo igro, 2D pustolovščino BloodRayne Betrayal: Fresh Bites, ki je bila predstavljena prejšnji mesec za osebne računalnike, PS4, Switch in Xbox One.

Spremljajte najnovejše novice v naši rubriki Igre.

Vas zanima več iz te teme?
PlayStation igre napovedi iger

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

DUNA ŠPENKO d.o.o.

Valburga 50, 1216 Smlednik, Tel: 041 736 701
Špenko TV Iskanje pravega podjetja, ki ustreza vsem vašim pogojem, ni nujno težavno. Filtriranje podjetij po izkušnjah in kvalitetni ponudbi je dobro osnovno merilo. Kaj kmalu se ... Več

NIMBIS d.o.o, Max.si

Čučkova ulica 5, 2250 Ptuj, Tel: 05 905 01 88
Razlogov za posodobitev IT infrastrukture je veliko. S posodobitvijo lahko postanete bolj agilni in prilagodljivi, hkrati pa prihranite denar, tako kratkoročni kot dolgoročni. Če ... Več
Zlati partner

ZEBRA SYSTEMS s.r.o.

Opavská 6230/29a, Češka, , Tel: +420 596 912 961
Kibernetska varnost oziroma dober varnostni načrt je ključen za zaščito vseh kategorij podatkov pred krajo, izgubo ali okvaro. Sem spadajo občutljivi podatki, osebno prepoznavni ... Več

SRC d.o.o.

Tržaška cesta 116, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 70 00
So specialisti za poslovno informatiko. Dobavljajo, priklapljajo in povezujejo vašo računalniško opremo. Za vas konfigurirajo in integrirajo programsko opremo. Razvijajo informacijske ... Več