Telefonija
23.08.2006 12:41
Posodobljeno 15 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

BenQ-jeva visoka moda

BenQ Mobile je predstavil nov vrhunski modni mobilnik, ki v trendovskem stilu združuje kakovost in vrhunski dizajn. BenQ-Siemens SL80 je kompakten, a vendar eleganten mobilnik, ki vas v trenutku loči od ostalih uporabnikov mobilnikov.

Gre za luksuzni mobilnik, ki očara z eleganco in drznimi barvami. Eleganten mobilnik z ergonomično in harmonično obliko spominja na kamen, ki ga je obrusila voda, svetlikajoča metalna površina ohišja pa se sveti v diskretni slezenasti barvi. V ozadju vseh aplikacij je vijolična barva, kar še dodatno olepša izgled modnega mobilnika. Podrobni vzorci iz kroma poudarjajo obliko in glazuro, ženstvenost mobilnika pa se odraža tudi v dekorativni dodatni opremi, ki se dobi skupaj z mobilnikom. Amulet v svetlikajoči obliki bisera je prav tako paša za oči.

BenQ-Siemens SL80 je naslednik mobilnika SL75, zmagovalca oblikovalske nagrade “If 2006”, in izpolnjuje vse tehnološke zahteve vsakdanjega hitrega življenjskega ritma. Priročen drsni mehanizem (ProSlide) poskrbi, da je mobilnik enostaven za upravljanje v vsaki situaciji natrpanega dneva. Velik in svetleč zaslon prikazuje fotografije eksotičnih rož, ki zaokrožuje celostno podobo mobilnika.

Z vgrajeno megatočkovno kamero, bliskavico “photolight” in digitalnim zoom-om, funkcionira BenQ-Siemens SL80 kot vrhunski mobilnik, s katerim lahko fotografirate ali posnamete kratke video izseke. Vgrajeni medijski predvajalnik podpira priljubljene avdio formate, razpolaga pa tudi z organizatorjem za sestanke, naloge in opravila ter telefonskim imenikom. Mobilnik bo dosegljiv konec leta.


Prijavi napako v članku