Računalništvo, telefonija
Digitalizacija
Poslovne rešitve
05.05.2023 07:25

Deli z drugimi:

Share

Kdo vam lahko svetuje na poti digitalizacije in modernizacije podjetja?

Digitalizacija je dolgoročni proces, ki zahteva nešteto delovnih ur in virov. Temu se ne morete izogniti, če želite modernizi¬rati podjetje in ga pripraviti na bodoče spre¬membe na trgu ter ostati v koraku s časom.
Foto: Sinecon
Foto: Sinecon

Pred začetkom digitalizacije oziroma modernizacije podjetja je potrebno preučiti vse možne rešitve in izbrati tisto, ki najbolj ustreza vašim poslovnim procesom. V poplavi različnih rešitev in izvajalcev vam pri tem lahko pomaga platforma Bizmatch.

Na podlagi vaših zahtev in potreb lahko prek Bizmatcha pridobite primerljive ponudbe večih izvajalcev, vi pa boste tisti, ki se boste odločili, kateri izmed njih je najboljši za vaše podjetje.

Sinecon vam nudi tri glavne sklope storitev:

  • Svetovanje na področju digitalizacije in mo­dernizacije poslovanja.
  • Pridobitev pravih ponudb za vaš IT izziv prek Bizmatch B2B povezovalne platforme.
  • Iskanje in selekcijo kadrov na področju IT in digitalizacije.
B2B platforma Bizmatch Sinecon

Kaj je Bizmatch B2B platforma?

Predstavljajte si, da bi obstajala tržnica oziroma marketplace IT rešitev, izvajalcev, produktov in storitev. Nekakšno digitalno središče, kjer se pre­pletajo poslovni naročniki, IT ponudniki in njihove rešitve. To je preprosta definicija B2B povezovalne platforme Bizmatch. Podjetje Sinecon rešuje potrebo naročnikov, ki se ne znajdejo v poplavi IT rešitev in ponudnikov, tako da jim na podlagi specifikacije pomaga poiskati tisto, kar je zanje najbolj primerno. Končni rezultat je platforma Bizmat­ch, ki vas bo vodila skozi celoten proces – od krei­ranja uporabniških zahtev do končne izbire naj­boljše IT rešitve.

Bizmatch je tudi zakladnica znanja, ki jo lahko prosto izkoristite. Tudi če še ne veste, katera področja vašega poslovanja bi modernizirali, se lahko preko B2B platforme Bizmatch informirate o najnovej­ših rešitvah, pridobite DEMO in zavezujoče ali nezavezujoče ponudbe izvajalcev. Ko bo čas za digitalizacijo, si boste na tak način predhodno kreirali sliko podjetja pri­hodnosti.

Katere so torej glavne prednosti platforme Bizmatch?

  • Na enem mestu boste imeli dostop do ogro­mnega portfelja IT izvajalcev in produktov.
  • Prihranili boste čas, denar in povečali mož­nost za sprejetje prave odločitve.
  • Pridobili boste prosti dostop do strokovnega IT znanja.
  • Od izvajalcev boste dobili primerljive ponudbe, na podlagi katerih se boste odločili za tisto, ki vam najbolj ustreza.
  • Če boste želeli, vas bo spremljalo podjetje Sinecon ali eden izmed drugih svetovalcev, ki vam bo pomagal pri izbiri najboljše rešitve in izvajalca.

Bizmatch pod okriljem podjetja Sinecon deluje kot startup, ki je v fazi testiranja trga. Tako v Sine­conu pravi potencial platforme šele odkrivajo. Po eni strani jim B2B platforma omogoča širje­nje strokovnih svetovalnih del, po drugi pa lah­ko istočasno izboljšujejo svoje poslovne proce­se ter dopolnjujejo poslovni model platforme. Za leto 2023 so si zadali cilj, da platformo obo­gatijo še s tujimi ponudniki in rešitvami.

Končni cilj je postati prvi naslov za začetek digitalizacije

Vsako podjetje v določeni fazi digitalizacije po­trebuje pomoč. Podjetje Sinecon želi postati si­nonim za iskanje pravih IT rešitev za dotičen di­gitalni problem. Z zelo raznoliko strokovno eki­po želijo stkati digitalno stičišče, ki bo lahko vpe­to v vse faze digitalizacije podjetja: digitalna strategija in procesi, svetovanje pri izbiri pravih IT rešitev, nadzor digitalnih projektov in projek­tno vodenje ter zagotavljanje IT kadrov. Danes kot svetovalci za digitalizacijo in modernizacijo delajo s podjetji, kot so Merkur, Aktiva Skupina, Polycom, Marina Portorož in drugi. Na platformi Bizmatch je bilo v samo enem letu objavljenih več kot 100 kvalificiranih »leadov«, večina izmed teh pa je privedla do uspešno zaključenih projektov.

Tudi iskanje IT kadrov je lahko tista konkurenčna prednost, ki vas bo ločila od ostalih podjetij. Sinecon je ključ do skoraj neskončnega vira strokovnega IT kadra.

Upravičeno so ponosni na svojo nepristranskost in neodvisnost, dve lastnosti, ki sta na IT trgu težko dosegljivi. Kaj to pomeni za vas? Povezali vas bodo s ponudniki in rešitvami, ki so jih iz­brali izključno glede na vašo specifikacijo zahtev in ustreznost vašemu projektu. Pridobili boste torej primerljive ponudbe večih izvajalcev, na podlagi katerih se boste odločili, s katerim izmed njih želite začeti vaš IT projekt.

Povežite se še danes na www.sinecon.eu in www.bizmatch.pro. (P.R.)


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
digitalizacija digitalna preobrazba


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

REDIT d.o.o.

Vodnikova cesta 232 , 1000 Ljubljana, Tel: 040 768 404
Podjetje Redit d.o.o. je za uporabnike ključnega pomena saj s svojimi storitvami poskrbi za nemoteno delo od doma oziroma za to, da računalnik deluje tako, kot od njega pričakujemo. ... Več

ZABEC.NET

Likozarjeva ulica 3, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 10 50
Zabec.net - del skupine ZGroup Zgroup je integrirana poslovna skupina, ki podjetjem z inovativnimi tehnološkimi rešitvami pomaga dosegati digitalne in infrastrukturne cilje. Združujejo ... Več
Zlati partner

GROWTHCOM d.o.o.

PE Ljubljana, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana, Tel: 051 313 192
Growthcom - vaš specialist za digitalni marketing Svoje 10-letne izkušnje s področja prodaje in digitalnega marketinga je z nami delil direktor podjetja, David Fabjan. V Growthcomu ... Več
Zlati partner

Kaspersky

, ,
Kaspersky je globalno priznano podjetje, specializirano za raziskovanje, razvoj in ponudbo visoko zmogljivih varnostnih rešitev za informacijsko varnost in zaščito pred spletnimi ... Več