Igre
29.07.2020 09:00

Deli z drugimi:

Share

Avgustovska ponudba brezplačnih iger za naročnike PS+

Predelava bo enomesečna ekskluziva za PlayStation 4.
Predelava bo enomesečna ekskluziva za PlayStation 4.

Po julijski trojici brezplačnih naslovov za naročnike storitve PlayStation Plus (Rise of the Tomb Raider, NBA 2K20 in Erica) je Sony razkril precej radodarno ponudbo iger za avgust.

Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered je toplo sprejeta modernizacija strelske uspešnice iz leta 2009. A kot sporoča že njen podnaslov je v predelavo vključena zgolj enoigralska komponenta, ki pa še vedno sodi med najbolj priljubljene kampanje v seriji Call of Duty. Občutno posodobljena tehnična plat poskrbi za spektakularno enoigralsko strelsko izkušnjo, v kateri ne manjka niti kontroverzna misija No Russian, ki več kot desetletje po izidu še vedno dviguje prah.

Fall Guys: Ultimate Knockout je njeno pravo nasprotje in kot nalašč za sproščene poletne večere. Gre za sveže izdano večigralsko arkado, ki navdih črpa iz televizijskih oddaj tipa Takeshi’s Castle in Wipeout, v kateri se do 60 igralcev pomeri v razgibanih spretnostnih izzivih.

To pa še ni vse! Prihodnji vikend, 8. in 9. avgusta, bo spletno igranje na voljo vsem lastnikom PS4, saj bo Sony za dva dni večigralstvo ponudil tudi tistim, ki niso naročeni na storitev PlayStation Plus.


Prijavi napako v članku