Namizni računalniki
27.08.2015 12:11

Deli z drugimi:

Share

Asus EeeBox E410: Kompaktni računalnik s procesorjem Braswell

Asus EeeBox E410 je kot nalašč za predvajanje visokoločljivih filmskih posnetkov!
Asus EeeBox E410 je kot nalašč za predvajanje visokoločljivih filmskih posnetkov!

Pri podjetju Asus so tokrat na svoj račun prišli ljubitelji večpredstavnostnih vsebin in manj zahtevni uporabniki, saj so njegovi inženirji pripravili nadvse zanimiv kompaktni računalniški sistem, ki bo brez težav poganjal tudi vsebine ločljivosti 4K. Za tekoče predvajane videoposnetkov bo poskrbel štirijedrni Intelov procesor Atom N3150 s sredicami Braswell in frekvenco 1,6 gigahercev oziroma 2,08 gigahercev v pohitrenem načinu ter v navezi z vgrajeno Intelovo grafično kartico. Da miniaturnemu osebnemu računalniku Asus EeeBox E410 ne bi prehitro zmanjkalo moči bo poskrbel še hitri sistemski pomnilnik do skupne kapacitete osem gigabajtov.

Za shranjevanje podatkov je na voljo bodisi 2,5-palčni trdi disk bodisi pogon Solid State kapacitete do enega terabajta oziroma 64 gigabajtov, celoto pa dopolnjuje operacijski sistem Windows 8.1 ali Windows 10. Povezovanje z zunanjimi napravami zagotavlja gigabitni Ethernet ter brezžični povezavi Wi-Fi in Bluetooth, za prikazovanje vsebin pa sta na voljo priključka HDMI in D-Sub. Superzmogjivi osebni računalnik za domači kino Asus EeeBox E410 za nameček ne zavzame veliko prostora, saj oblikovno všečno ohišje meri le 219 x 172,5 x 29 milimetrov.

Več informacij o nadvse zanimivem kompaktnem osebnem računalniku Asus EeeBox E410 je na voljo za ogled na spletni povezavi bit.ly/Asus-EeeBox-E410-RN. Novost bo na prodajne police zašla še pred septembrom.

Vas zanima več iz te teme?
Asus računalniki

Prijavi napako v članku