Računalništvo, telefonija
02.04.2024 17:25

Deli z drugimi:

Share

Asic miner ICERIVER KS5L kmalu pri nas

ICERIVER je precej priljubljen med rudarji kripto valut in do konca meseca Aprila bo na Evropski trg prišel novi Kripto Rudar z izjemno efektivnostjo rudarjenja valute KASPA. Prihaja ICERIVER Kaspa KS5L, ki bo rudaril z zmoglivostjo kar 12 THS!

ICERIVER je precej priljubljen med rudarji iz več razlogov. Prvič, ICERIVER ponuja visoko učinkovitost in zmogljivost rudarjenja kriptovalut, kar je ključnega pomena za doseganje donosnosti v hitro spreminjajočem se okolju kriptovalut. Njihove rudarske naprave so zasnovane tako, da omogočajo visoko stopnjo zmogljivosti in učinkovitosti pri rudarjenju.

Poleg tega ICERIVER slovi po svoji zanesljivosti in kakovosti. Njihove naprave so znane po tem, da delujejo stabilno in brez težav, kar je ključnega pomena za rudarje, ki želijo zmanjšati izgube zaradi morebitnih napak ali okvar opreme.

Poleg tega ICERIVER nenehno izboljšuje svoje izdelke in tehnologijo, da ostanejo konkurenčni na trgu. To vključuje optimizacijo energetske učinkovitosti, povečanje zmogljivosti in spremljanje najnovejših trendov v industriji rudarjenja.

Nazadnje, ICERIVER se ponaša tudi z dobrim servisom in podporo strankam, kar je pomembno za rudarje, ki potrebujejo hitro pomoč v primeru težav ali vprašanj glede svoje opreme. Ta kombinacija zmogljivosti, zanesljivosti, in podpore strankam prispeva k visoki priljubljenosti ICERIVER med rudarji.

Mojstrstvo hitrosti hitrega sporočanja signalov

V središču uspešnosti KS5L je njegova izjemna stopnja hash rate prilagojena vzhajajoči zvezdi med valutami z imenom KASPA. Model se ponaša s stopnjo hash rate, ki ga uvršča med visoko zmogljiva orodja za rudarjenje in vzdrževanje stabilnosti kripto omrežja. Impresivna hitrost hash rate prispeva k učinkoviti in pravočasni obdelavi kriptografskih izračunov, kar je ključni dejavnik, da je rudar zelo konkurenčen na področju rudarjenja kriptovalut.

Varnost

Rudarjenje kriptovalut vključuje ravnanje z dragocenim digitalnim premoženjem. KS5L vključuje robustne varnostne funkcije za zaščito pred morebitnimi grožnjami, ki rudarjem zagotavljajo, da se lahko brez skrbi osredotočijo na svoje dejavnosti. Varnost je najpomembnejši vidik pri zasnovi KS3, kar prispeva k varnemu in zanesljivemu rudarskemu okolju.

KAS Hashrate 12000GH/S +-10%
poraba elektrike 3400W/h +-10%
Mere 370x195x390 mm
Teža 12,5 kg
povezljivost Ethernet
Ohišje  SILVER ALU + VENTS
Temperatura okolja 0 – 35 stopinj C
Priporočilo uredite dodatno hlajenje prostora

DOBAVA: cca. 30.4.2024.

Novi rudar kripto valute KASPA ICERIVER KS5L že lahko prednaročite pri Mariborskem strokovnjaku za računalniško opremo, prenosnike i n CRYPTO podjetju GERI COMPUTER d.o.o. za 16.999 EUR z DDV.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
kriptovalute

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si
Za več informacij so vam na voljo pri GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

InfoQ d.o.o., informacijske rešitve

Cankarjeva cesta 6a, 8330 Metlika, Tel: 041 630 449
Podjetje InfoQ d.o.o. razvija programske rešitve za proizvodna podjetja, ki potrebujejo SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition) in MES (Manufacturing Execution System) skupaj ... Več

PRIMO TELEFONIJA d.o.o.

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 07 490 14 50

PLANET GV d.o.o.

Likozarjeva ulica 3, 1000 Ljubljana, Tel: 080 33 44
V podjetju Planet GV posameznikom in podjetjem v Sloveniji pomagamo do novih znanj in boljših poslovnih rezultatov. Živimo in delujemo v skladu s svojim sloganom »Povezujemo priložnosti«. Bogati ... Več

ALTERNA DISTRIBUCIJA d.o.o.

Litostrojska cesta 56, 1000 Ljubljana, Tel: 01 520 28 00
S svojimi dolgoletnimi izkušnjami in poslovno zrelostjo poznana kot ena vodilnih in najtrdnejših tovrstnih družb v Sloveniji. Osnovna dejavnost družbe je distribucija računalniške ... Več