Telefoni
06.11.2011 14:44

Deli z drugimi:

Share

Apple pokomentiral težave pri bateriji za iPhone 4S

Tako kot pri vseh dosedanjih iPhonih je tudi pri najnovejši različici 4S prodaja zelo dobra.
Tako kot pri vseh dosedanjih iPhonih je tudi pri najnovejši različici 4S prodaja zelo dobra.

Kar nekaj kupcev Applovega novega mobilnega telefona iPhone 4S se je pritožilo, da ima njihov mobilnik težave z avtonomijo baterije. Ti so se pritoževali nad dejstvom, da se jim je baterija čez noč, ko je bil mobilni telefon v stanju pripravljenosti, v celoti izpraznila. Kupci so za napako krivili operacijski sistem iOS 5, ki naj bi nenadzorovano prožil lociranje telefona.

Na vse skupaj se je sedaj odzval tudi Apple. Ta je v svojem sporočilu za javnost dejal, da vzrok za omenjene težave, tako kot so že uporabniki predvidevali, tiči v operacijskem sistemu iOS 5. Pri Applu pravijo, da so ugotovili nekaj različnih napak v iOS-u 5 ter da lahko uporabniki v naslednjih nekaj tednih pričakujejo uraden popravek, ki bo te napake odpravil.

Mobilni telefon iPhone 4S se sicer kljub vsemu zelo dobro prodaja. Še posebej dobro se je prodajal v prvih dneh prodaje. Po applovih besedah so namreč v prvih treh dneh prodali kar štiri milijone primerkov. Trenutno ga je možno kupiti v 29 različnih državah, med drugim tudi v Sloveniji.

Vas zanima več iz te teme?
Apple telefoni

Prijavi napako v članku