Telefoni
02.09.2011 15:13

Deli z drugimi:

Share

Apple izgubil prototip mobilnika iPhone 5

Kaj bi vi naredili, če bi našli prototip pametnega mobilnega telefona iPhone 5?
Kaj bi vi naredili, če bi našli prototip pametnega mobilnega telefona iPhone 5?

Medtem ko naša policija izgublja dokazna gradiva z otroško pornografijo, podjetje Apple izgublja prototipe mobilnikov iPhone. Tako kot je že lani podjetje iz Cupertina izgubilo prototip novega mobilnika, se je to zopet pripetilo pred kratkim. Tokrat je uslužbenec podjetja Apple zapravil redek primerek mobilnika iPhone 5 v kavarni Cava 22 v San Franciscu.

Ker je prototip mobilnika iPhone 5 izredno redek primerek, ga je podjetje Apple kakopak opremilo s sledilno napravo. Ta ga je »pripeljala« do majhne hišice v okrožju Bernal Heigts v San Franciscu. Apple je tja nemudoma poslal enoto policije. Čeprav je ta z dovoljenjem lastnika prečesala hišo od tal do strehe, dragocene elektronske naprave v njej ni našla. Apple je takoj zatem lastniku kavarne Cava 22 ponudil zajeten kupček denarja za informacije o domnevnem lopovu. Ta je ponudbo gladko zavrnil in zatrdil, da ne ve nič o izginulem mobilniku. Apple naj bi tudi neznanemu najditelju ponudil denarno nagrado, a brez uspeha.

Nekateri spletni mediji sicer že poročajo, da je bil prototip mobilnika iPhone 5 že prodan na spletnem portalu Craiglist. Zanj naj bi neznani kupec odštel preračunanih 140 evrov. To je sicer precej manj kot je nekdo pred časom odštel za prototip zdajšnjega iPhona 4. Ta je zanj plačal kar preračunanih 3.500 evrov. Ni slabo, a ne?

Vas zanima več iz te teme?
Apple telefoni

Prijavi napako v članku