Telefoni
01.07.2015 12:01
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Apple iOS 8.4 uradno na voljo za prenos!

Novi iOS 8.4 prinaša lastnikom Applovih mobilnih naprav težko pričakovano glasbeno storitev Apple Music.
Novi iOS 8.4 prinaša lastnikom Applovih mobilnih naprav težko pričakovano glasbeno storitev Apple Music.

Tokrat imamo izjemno novico za vse, ki uporabljate mobilne naprave podjetja Apple, saj je na voljo za prenos povsem prenovljeni mobilni operacijski sistem iOS 8.4. Ta v prvi vrsti odpravlja številne slabosti svojega predhodnika, in prinaša večjo stabilnost ter učinkovitost delovanja. Med večjimi novostmi novega mobilnega operacijskega sistema iOS 8.4 najdemo še vgrajeno podporo za novo generacijo glasbenega kanala za pretočno predvajanje glasbe Apple Music.

Nova Applova storitev Music temelji na osnovi spletne storitve podjetja Beats, ki ga je podjetje iz Cupertina prevzelo v lanskem letu. Novost za ceno preračunanih devet evrov na mesec poleg pretočne glasbe ponuja še spletno storitev, ki spominja na družbena omrežja. Glasbeniki so namreč dobili možnost postavitve lastne spletne strani, dodajanja glasbenih materialov, fotografij, videoposnetkov, napovedi in še mnogo več. Posebnost je tudi spletna radijska postaja Beats 1, kjer bodo na začetku za glasbo med drugim skrbeli znameniti umetniki, kot so Drake, Pharrell Williams, Elton John in drugi.

Mobilni operacijski sistem Apple iOS 8.4 je združljiv z bogato paleto Applovih mobilnih naprav, in sicer iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPod touch pete generacije, iPad 2, iPad tretje generacije, iPad četrte generacije, iPad Air, iPad Air 2, iPad mini, iPad mini 2 in iPad mini 3. Tu velja še poudariti, da storitev še ni na voljo vsem, saj jo bo podjetje Apple uvajalo postopoma.

Vas zanima več iz te teme?
Apple telefoni

Prijavi napako v članku