Telefoni
23.07.2021 18:00

Deli z drugimi:

Share

Sprostite se z najboljšimi igrami, ki jih najdete v trgovini AppGallery

AppGallery je ena najhitreje rastočih trgovin z aplikacijami. Stremi k sodelovanju z vodilnimi blagovnimi znamkami za zagotavljanje zabave.
AppGallery je ena najhitreje rastočih trgovin z aplikacijami. Stremi k sodelovanju z vodilnimi blagovnimi znamkami za zagotavljanje zabave.

Si želite nekaj minut sprostitvene zabave? Pregnati dolgčas med monotono vsakodnevno vožnjo v službo z vlakom ali avtobusom? S štirimi novimi preprostimi igrami razvijalskega studia CrazyLabs, ki so pravkar prispele v trgovino z aplikacijami AppGallery, vam je to zagotovljeno. Pri zabavnem barvanju ‘Tie-Dye’, virtualni manikuri ‘Acrylic Nails’, personaliziranju telefona v ‘Phone Case DYI’ in vizualno udarnem arkadnem premagovanju ovir ‘Light it up’ se boste brez dvoma zabavali.

Kot eden najboljših razvijalskih studiev na področju enostavnih priložnostnih iger, se CrazyLabs še kako dobro spozna na zabavne nenaporne igre. Toda pozor: te igre so zelo nalezljive. Pri CrazyLabs imajo za sabo že bogat nabor iger, vključno s Coin Rush, Run Sausage Run, Dentist Bling, ASMR Slicing in Soap Cutting, ki so požele navdušenje občinstva.

Priložnostne igre so zasnovane tako, da od igralcev zahtevajo minimalen napor, običajno le tempirano pritiskanje na zaslon, zaradi česar so dostopne tako rekoč vsakomur, ki si želi nekaj minut digitalne zabave. Sicer gre za enega najhitreje rastočih igričarskih žanrov, tovrstne igre so enostavne in ostanejo zabavne tudi po večkratnem preigravanju. Glavni razlog za njihovo priljubljenost pa gre iskati v sprostitvi in lajšanju stresa ter tesnobe. Z njimi čas mine hitro, ker temeljijo na izzivih, ki jih morajo igralci premagati, pa vzbudijo tudi občutek zadovoljstva po uspešno opravljeni nalogi.

Huawei-AppGallery-Crazy_Labs (3)

Zbirka iger CrazyLabs prav tako cilja na igralce, ki se želijo povezati s svojimi dejanskimi interesi in dejavnostmi, kot so lakiranje nohtov, ustvarjanje in celo zobozdravstvo, kjer lahko vadite odstranjevanje zobnih oblog in nameščanje zobnih aparatov. Eden od bolj pomirjujočih aktivnosti v njihovih igrah pa je zagotovo tudi rezanje mila, ob kateri se boste zelo sprostili in vam bo pomagala k boljšemu spancu. 

»Tudi ko smo najbolj zaposleni, si lahko vedno najdemo nekaj časa za oddih in kratko zabavo. To omogočajo igre CrazyLabs – hitro in enostavno sprostitveno zabavo. S štirimi novimi naslovi, ki so na voljo v trgovini AppGallery, bodo imeli naši uporabniki veliko možnosti za preprosto uživanje v igranju,« je dejal Elliot Hollander, vodja oddelka za odnose z razvijalci v Izraelu, srednji in vzhodni Evropi ter Skandinaviji pri podjetju Huawei.

Kot ena najhitreje rastočih trgovin z aplikacijami, AppGallery stremi k sodelovanju z vodilnimi blagovnimi znamkami in razvijalci iger, kot je CrazyLabs, čigar naslovi privabljajo ogromno uporabnikov s celega sveta. To platformi omogoča konstanten dotok vznemirljivih, zabavnih in izzivov polnih vsebin, ob tem pa tudi povezovanje uporabnikov z igrami, ki si jih najbolj želijo igrati in povezovanje razvijalcev z novimi igralci, ki jih prej niso dosegli.

Huawei tesno sodeluje že z več kot 4 milijoni registriranih razvijalcev in ves čas skrbi za nove vsebine v trgovini. V mobilni ekosistem HMS je do zdaj integriranih že več kot 134.000 aplikacij. Poleg tega so z vizualno prenovo AppGallery predstavili poseben zavihek namenjen igram, ki uporabnikom pomaga še pri lažjem iskanju iger in drugih vsebin.

S Huaweievim širokim naborom naprav je zabava zagotovljena

Huawei je sicer zelo aktiven tudi na področju razvoja novih naprav, Tako so nedavno predstavili nove ure serije Watch 3, pametne zapestnice Band 6, brezžične slušalke FreeBuds 4, novo serijo tabličnih računalnikov MatePad, ki obsega modele MatePad Pro 12.6, MatePad Pro 10.8 in MatePad 11 ter računalniška monitorja MateView in MateView GT, ki se pridružujeta 23,8-palčnemu modelu Huawei FullView. Gre torej za obširen ekosistem, ki vam omogoča še lažjo povezljivost tako pri delu, kot zabavi.

Več o trgovini AppGallery na spletni strani consumer.huawei.com.

Vas zanima več iz te teme?
Huawei telefoni Huawei AppGallery Huawei Band 6

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Sidera logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MAJ.universe

Čopova ulica 6, 3310 Žalec, Tel: 041 430 248
MAJ.universe je Majino vesolje MAJ.universe je Majino vesolje, ki ga želi deliti z vami. Maja Horvat je številne izkušnje v novinarstvu, odnosih z javnostjo, organizaciji ... Več
Zlati partner

ZEBRA SYSTEMS s.r.o.

Opavská 6230/29a, Češka, , Tel: +420 596 912 961
Kibernetska varnost oziroma dober varnostni načrt je ključen za zaščito vseh kategorij podatkov pred krajo, izgubo ali okvaro. Sem spadajo občutljivi podatki, osebno prepoznavni ... Več
Zlati partner

DATALAB SI d.o.o.

Hajdrihova 28c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 252 89 00
Datalab tehnologije Podjetje Datalab Tehnologije d.d. se ukvarja z razvojem poslovne programske opreme za vodenje podjetij. S poslovnim informacijskim sistemom PANTHEON povečate učinkovitost ... Več
Srebrni partner

TEKSEL d.o.o.

Tržaška cesta 132, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 77 25
Skoraj vsak mora vsebino, namen in vrednost svojega dela sporočiti strankam, obiskovalcem ali sodelavcem. Multimedijska oprema z integriranimi avdio in video funkcijami pomaga širiti ... Več