Računalništvo, telefonija
13.06.2010 12:30
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Apacer C120: energija v žepu

Dodatna moč za izpraznjene baterije prenosnih naprav.
Dodatna moč za izpraznjene baterije prenosnih naprav.

Sodobne prenosne naprave, kot so pametni mobilni telefoni, večpredstavnostni predvajalniki, tablični računalniki in podobno, pogosto razpolagajo z velikimi zasloni, zanimivimi računalniškimi igrami z bogato grafiko, raznovrstno paleto prednameščene programske opreme, več načini povezovanja do svetovnega spleta, visokoločljivimi digitalnimi fotoaparati, modrozobo povezavo in še bi lahko naštevali. Zato ne preseneča, da se baterija napravic pogosto izprazni ravno v nepravem trenutku. Teh težav z novim stilskim USB polnilcem C120 za prenosne naprave podjetja Apacer pa zagotovo ne bomo imeli.

Stilski, peresno lahki in kompaktni USB polnilec Apacer C120 za prenosne naprave je opremljen z dvema izhodoma USB, preko katerih lahko napolnimo mobilne telefone, prenosne predvajalnike MP3/MP4, dlančnike, digitalne kamkorderje in druge prenosne naprave. Ko priključimo napravo prične utripati svetlobni indikator LED, s čimer nam novinec “obvesti”, da je v uporabi.

Stilski USB polnilec Apacer C120 bomo zlahka prenašali naokrog, saj meri zgolj 53 x 53 x 25 milimetrov in tehta le borih 50 gramov. Z dodatnimi priključki lahko napravico uporabljamo tako rekoč povsod po svetu. Podrobnejše informacije o stilskem USB polnilcu Apacer C120, ki je pisan na kožo tudi tistim, ki imajo strast ali pa ljubezen do mode, so na voljo na spletni strani http://apacereu.com/ ali http://apacereu.com/Press_Releases/C120/C120DM.pdf.


Prijavi napako v članku