Igre
16.02.2013 11:09

Deli z drugimi:

Share

Angry Birds Star Wars Hoth pristal na Windows Phone 8

Programska hiša Rovio je za pametne mobilne telefone Windows Phone 8 pripravila igro Angry Birds Star Wars Hoth, ki navdušuje v vseh pogledih. Ta ima na voljo skupaj 40 stopenj, vključno z nekaj dodatnimi bonus igrami, nad katerimi zagotovo ne boste razočarani in zdolgočaseni.
Igra Angry Birds Star Wars Hoth vas bo na mobilnikih Windows Phone 8 zagotovo prevzela!
Igra Angry Birds Star Wars Hoth vas bo na mobilnikih Windows Phone 8 zagotovo prevzela!

Angry Birds je igra, ki jo pozna že skorajda vsak, saj je med nami prisotna že dobra tri leta. Medtem ko smo lahko priljubljeno računalniško doslej igrali »le« na pametnih mobilnih telefonih in tabličnih računalnikih Android in iOS, svetovnem spletu, družbenem omrežju Facebook ter na pametnih televizorjih podjetja Samsung, jo lahko sedaj še na pametnih mobilnikih, opremljenih z operacijskim sistemom Windows Phone 8. Programska hiša Rovio je zanje namreč pripravila igro Angry Birds Star Wars Hoth, ki navdušuje v vseh pogledih.

Programerji podjetja Rovio so za »prilagoditev« priljubljene igre Angry Birds Star Wars Hoth na novi Microsoftov mobilni operacijski sistem potrebovali kar dobra dva meseca. Igričarji imajo na voljo skupaj 40 stopenj igre, vključno z nekaj dodatnimi bonus igrami. Dostop do iger Hoth je privzeto onemogočen, saj je predhodno potrebno dokončati stopnji Tatooine in Death Star. Kljub temu nad igro Angry Birds Star Wars Hoth zagotovo ne boste razočarani in zdolgočaseni, saj ponuja vrsto izjemnih igričarskih užitkov.


Prijavi napako v članku