Računalništvo, telefonija
25.03.2015 10:30

Deli z drugimi:

Share

Android ali Windows? Zdaj imate lahko oboje!

Tretja generacija ročnih terminalov serije Symbol 3200 prinaša napredno možnost izbire med dvema operacijskima sistemoma – Android Jelly Bean in Microsoft Embedded Compact 7. Izberite tistega, ki bolj ustreza vašemu poslovanju.
Ročni terminal  Symbol Motorola MC3200
Ročni terminal Symbol Motorola MC3200

Redefinirajte produktivnost in zanesljivost z mobilnim računalnikom Symbol Motorolo MC3200 – vodilno novo generacijo ročnih terminalov serije Symbol MC3000. Zadovoljstvo vaših strank in uspešnost vašega poslovanja je trdno povezana z učinkovitostjo in natančnostjo s katero upravljate vaše zaloge. Po eni strani morate vedeti kaj imate na zalogi, po drugi strani pa morajo vaši delavci hitro in pravilno izdajati blago, da vaše stranke dobijo prave izdelke v najhitrejšem možnem času.

Naslednik Symbol Motorole MC3100 je robustno izdelana in stroškovno učinkovita naprava, ki s seboj prinaša nove opcije, ki bodo zadovoljile vaše potrebe. Izbirate lahko med najbolj naprednim 1D laserjem in 2D imagerjem, ki vašim zaposlenim omogoča, da enostavno zberejo črtne kode v vseh pogojih. Vaši delavci bodo lahko uporabljali enega od treh ergonomičnih modelov, ki prinašajo celodnevno udobje. Z že 10 let najbolj popularnim mobilnim računalnikom Motorola MC3000 boste dobili testirano in vzdržljivo napravo, v katero lahko zaupate, in s katero boste vaše upravljanje zalog popeljali na najvišjo raven.

Za več informacij o ročnem terminalu Symbol MC3200 se obrnite na podjetje Info-Kod d.o.o. (info@info-kod.si, 01 256 24 99, www.info-kod.si).

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem INFO-KOD d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri INFO-KOD d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

info-kod logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem INFO-KOD d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku