Računalništvo, telefonija
20.03.2015 11:23

Deli z drugimi:

Share

Amis – najbolje ocenjen internetni ponudnik v Sloveniji

V neodvisni mednarodni raziskavi so slovenski potrošniki ocenili, da Amis med vsemi telekomunikacijskimi ponudniki zagotavlja najboljše razmerje med ceno in kakovostjo storitev. Tako je Amis edini ponudnik internetnih storitev na slovenskem trgu, ki je prejel prestižno mednarodno priznanje Best Buy za obdobje 2015 in 2016.
Amis  - prava odločitev pri izbiri internetnega ponudnika za svoj dom
Amis - prava odločitev pri izbiri internetnega ponudnika za svoj dom

Priznanje Best Buy Award – Slovenia je Amisu podelila ugledna švicarska hiša ICERTIAS in je rezultat neodvisne raziskave, opravljene med slovenskimi uporabniki. V raziskavi so uporabniki na podlagi svojih izkušenj ocenjevali zadovoljstvo med ceno in kakovostjo internetnih storitev vseh ponudnikov v Sloveniji. Raziskava je še posebej zanimiva, ker je ena od redkih, ki ne meri niti tržnih deležev, niti splošnega ugleda blagovne znamke, ki ju dosega posamezni ponudnik.

Pri vprašanju odprtega tipa: »Navedite ime ponudnika storitev dostopa do spleta, ki po vaši osebni izkušnji ali izkušnji vaših bližnjih ponuja najboljše razmerje med ceno in kakovostjo na slovenskem trgu?« so uporabniki spontano navedli po njihovem mnenju najprimernejši odgovor. Na naše veliko veselje je največ anketirancev odgovorilo ravno z »Amis«.

»Uporabniki se vse bolj zavedajo pomembnosti cene in kakovosti, zato smo prepričani, da jim bo priznanje v pomoč in potrditev pri izbiri najboljšega ponudnika za svoj dom. Obenem pa potrjuje tudi naše razvojne usmeritve, da ponujamo take naročniške pakete, ki jih lahko naročniki sami prilagajajo glede na trenutne potrebe in želje«, poudarja Tom Rudolf, direktor strateškega marketinga pri Amisu.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Amis, d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Amis, d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Logo Amis

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Amis, d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku