Strojna oprema
06.05.2005 06:47

Deli z drugimi:

Share

Allied Telesyn širi svojo gigabitno ponudbo

Allied Telesyn, ponudnik celovitih rešitev za ethernet in IP, je napovedal razpoložljivost svojega novega večslojnega gigabitnega stikala AT-9900 IPv4 in IPv6, ki so ga razvili zaradi zadovoljevanja potreb visokozmogljivih omrežnih storitev. Predstavitev stikala sledi pred kratkim napovedani razpoložljivosti gigabitnih stikal Layer 2+ AT-9400 in Layer 3 AT-9700.

Stikalo AT-9900 izpolnjuje napredne večpredstavne zahteve sodobnih stikal in omogoča popoln nadzor prometa ter visoko zmogljivost omrežja. Vsa stikala AT-9900 vključujejo komutacijsko jedro, ki dopušča usmerjanje na tretji ravni z žično hitrostjo po protokolu IPv4, izjemno kakovost storitve (QoS) in trdno zasnovano ohišje z zamenljivim dvojnim napajanjem. AT-9924T/4SP je eno redkih stikal na trgu, ki omogoča visokozmogljivo usmerjanje z oddajanjem več prejemnikom po protokolu IPv6.

Kakovost storitve na stikalih vključuje upravljanje prometa glede na pretočnost z možnostjo popolne razvrstitve, dajanja prednosti določenim storitvam, glajenja prometa in vpeljave profilov minimalne ter maksimalne pasovne širine. “Naše značilnosti QoS so idealne za ponudnike storitev, ki želijo zagotoviti čim večjo razpoložljivost prvovrstnih zvočnih, podatkovnih in video vsebin, obenem pa upoštevati pogodbe o vsebini storitev z uporabnikom,” je pojasnil podpredsednik globalne prodaje in razvoja izdelkov pri Allied Telesynu, Philip Yim.


Prijavi napako v članku