Življenjski slog
08.07.2024 14:30

Deli z drugimi:

Share

Ali je to naslednji Shiba Inu? Shiba Shootout v predprodaji zbral 500 tisoč dolarjev

Shiba Shootout (SHIBASHOOT), novi meme kovanec, o katerem vsi govorijo, je v fazi predprodaje blizu pol milijona dolarjev.

Glede na zgodnji uspeh projekta se nekateri vlagatelji sprašujejo, ali so naleteli na naslednjega Shiba Inu. Zakaj je Shiba Shootout najbolj priljubljen nov meme kovanec?

Kaj je navdušilo vlagatelje?

Shiba Shootout ni le še en standardni žeton s pasjo ali mačjo tematiko. V svet kriptovalut prinaša Divji zahod, skupaj s Shiba Inu v kavbojskih klobukih.

Vendar ni vse samo predstava in nič vsebine. Osrednji del projekta je igra Play-to-Earn, ki je še vedno v pripravi.

Predstavljajte si igro Red Dead Redemption in Dogecoin, kjer lahko igralci za virtualno streljanje zaslužijo prave kriptovalute. Tu je še “Cactus Staking” – pameten način za vlagatelje, da svoje žetone povečajo kot dobro zalito puščavsko rastlino.

Prve ocene obljubljajo letne donose v višini 2 268 % na leto. In še več – Shiba Shootout ponuja “Posse Rewards” za vključitev prijateljev v projekt in “Token Governance Roundups”, kjer imajo imetniki žetonov SHIBASHOOT vpliv na prihodnost projekta.

Zdi se, kot da so razvijalci vzeli vse trendovske kriptografske funkcije in jih zapakirali v eno samo zabavno temo.

Rezultat je edinstven projekt, ki že vzbuja pozornost vlagateljev. Ambiciozna predprodaja in načrt projekta Shiba Shootout

Projekt ICO Shiba Shootout se je začel impresivno. V nekaj tednih je bilo zbranih skoraj 500.000 dolarjev, zgodnji vlagatelji pa so lahko žetone dobili za samo 0,0194 dolarja.

Vendar se bo ta cena redno zviševala, saj ima predprodaja stopenjsko strukturo. Načrt projekta po predprodaji je ambiciozen.

V skladu z Whitepaper Shiba Shootout si razvijalci prizadevajo za uvrstitev na CoinGecko/CoinMarketCap, partnerstva s skupnostjo, zaprto skupino Discord in celo uvedbo borze CEX.

V nadaljevanju so omenjeni trgovsko blago, akademija in skrivnostna “orodja Shiba Shootout”.

Kar zadeva strukturo tokenomike, ima ekipa Shiba Shootout jasen načrt.

Večina žetonov – 35 % – je rezerviranih za vlagatelje v predprodaji.

Drugih 20 % bo uporabljenih za vložke in trženje, preostanek pa je razdeljen med likvidnost, projektna sredstva in “Rootin’ Tootin’ Shooter Fund”.

To je postavitev, ki nakazuje, da se razvijalci osredotočajo na dolgoročno obdobje. In ko gre za meme kovance, je dolgoročna vizija zahtevna. To je glavni razlog, zakaj Shiba Shootout izstopa.

Obiščite predprodajo Shiba Shootout

Ali lahko SHIBASHOOT postane naslednji Shiba Inu?

Ali lahko Shiba Shootout sledi stopinjam Shiba Inu? Poglejmo si nekaj številk.

SHIB ima tržno vrednost 9,9 milijarde dolarjev, medtem ko je teoretična vrednost tega novinca skromnejših 426,8 milijona dolarjev (na podlagi cene predprodaje). To je precejšnja razlika.

Toda na področju meme kovancev so se dogajale še bolj čudne stvari.

In ker Shiba Shootout že pretresa dogajanje na Twitterju in Telegramu, obstaja možnost, da se ta novi kovanec uporabi za uspešno potovanje po trgu kriptovalut.

Revizija SolidProof dodaja tudi plast verodostojnosti, ki je številnim novim projektom primanjkuje.

Celo vplivneži, kot je Cilinix Crypto, so vskočili na krov. Cilinix Crypto je v nedavnem videoposnetku na YouTubu kovanec SHIBASHOOT opisal kot “nov meme kovanec s potencialom”.

Navsezadnje je napovedovanje naslednje velike kriptovalute na področju kriptovalut zapleteno.

Shiba Shootout ima nekaj edinstvenih lastnosti, ki ga odlikujejo, vendar je uspeh na področju meme kovancev odvisen od neštetih dejavnikov.

Čeprav je še prezgodaj reči, ali bo dosegel raven Shiba Inu, je vsekakor naredil vznemirljiv začetek.

Zaradi tega je SHIBASHOOT eden tistih, ki jih je treba spremljati v tednih po uradni predstavitvi.

Obiščite predprodajo Shiba Shootout


Vsebina članka ni predmet finančnega svetovanja ali priporočilo za nakup/prodajo kriptovalut. Vse informacije so podane izključno v izobraževalne namene. Omemba posamičnih investicijskih instrumentov, kriptovalut, delnic, skladov, plemenitih kovin, je lahko vključena le zaradi opisa ideje ali izobraževalnih namenov. Podjetje Finixio ne priporoča posamičnih finančnih instrumentov in ni finančni svetovalec, borzni posrednik ali registrirani investicijski svetovalec.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem Finixio.
Vas zanima več iz te teme?
kriptovalute


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MVM SERVIS d.o.o.

Na trgu 28, 3330 Mozirje, Tel: 031 611 116
MVM SERVIS, spletne in grafične storitve, d. o. o. je podjetje, specializirano za celovito ponudbo kreativnih grafičnih rešitev na ključ. Od konkurence jih ločuje popolnoma lastna ... Več
Zlati partner

Huawei

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 080 9808
Zlati partner

CREAPLUS d.o.o.

Letališka cesta 33F, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 42 70
CREAPLUS d.o.o. je družba za zastopstva, mednarodno distribucijo in sistemsko integracijo sodobnih rešitev s področja računalniške varnosti in kriptografije ter za načrtovanje, ... Več
Zlati partner

SOPHOS d.o.o.

Germova ulica 9, 8000 Novo mesto, Tel: 07 393 56 00
Podjetje Sophos je sinonim za zagotavljanje IT varnosti in varovanje podatkov za podjetja. Danes njihovi izdelki varujejo več kot 240.000 podjetij in 100 milijonov uporabnikov. Zaupajo ... Več