Programska oprema
14.06.2022 08:56

Deli z drugimi:

Share

Adobe za izobraževalne ustanove – zdaj tudi v SoftwareONE

SoftwareONE, d.o.o. je pridobil Adobe Education status. Zdaj lahko Adobe programske rešitve, kot so Acrobat, Creative Cloud, Adobe Sign ipd., ponudimo tudi izobraževalnim ustanovam.

Ob nakupu Adobe rešitev lahko izobraževalne ustanove izbirajo med nakupnim in naročniškim modelom, pri čemer je slednji bistveno bolj ugoden. Ob tem pa imajo na voljo tudi različne možnosti licenciranja Adobe programske opreme glede na različne potrebe izobraževalnih institucij. Če niste prepričani, do kakšnih licenčnih modelov ste kot izobraževalna ustanova upravičeni, berite naprej. 

Za nakup Adobe programske opreme s popustom so upravičene naslednje izobraževalne institucije:

Segment Adobe K-12

V to skupino sodijo javne in zasebne osnovne in srednje šole, vrtci in lokalne izobraževalne agencije, ki učijo otroke pod 18. letom starosti ter ponujajo splošno, poklicno ali strokovno srednješolsko izobraževanje.  

Adobe v tem segmentu ponuja dva tipa licenc – licenco za posamezno izobraževalno ustanovo in licenco za skupek izobraževalnih ustanov v enakem okrožju:

  • Licenca za posamezno izobraževalno ustanovo je na voljo za vsako ustanovo posebej.
  • Licenca za skupek izobraževalnih ustanov v enakem okrožju je na voljo skupku izobraževalnih ustanov v enakem šolskem okrožju.

Fakultete in visoke šole

V to skupino sodijo akreditirane javne ali zasebne univerze in visoke šole, ki zahtevajo najmanj dve leti rednega študija in ob koncu podelijo diplomske listine.

Neprofitne organizacije

V to skupino sodijo organizacije, ki so kvalificirane ali registrirane kot javne dobrodelne organizacije v skladu z zakoni lokalne države (in so oproščene davka, kjer je to relevantno). Če lokalna država nima zakonsko določene definicije neprofitne organizacije, morajo biti neprofitne organizacije enakovredne javni dobrodelni organizaciji v ZDA. Upravičene organizacije morajo delovati neprofitno in v skladu s poslanstvom, od katerega lahko koristijo lokalne skupnosti.

NAROČNIŠKA LICENČNA MODELA

Spodnja naročniška modela licenciranja sta na voljo za vse segmente izobraževalnih ustanov. Izobraževalno ustanovo lahko licencirate glede na imenovane uporabnike ali glede na naprave v skupni rabi.

Poleg Adobe rešitev izobraževalnim ustanovam lahko ponudimo tudi storitve v oblaku v sklopu OCRE (Open Clouds for Research Environments) programa. Poglejte si naše IT rešitve za izobraževanje.

Za več informacij nas kontaktirajte na info.si@softwareone.com ali na +386 (0)5 92 50 300.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
SoftwareONE

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SOFTWAREONE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SOFTWAREONE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Softwareone logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SOFTWAREONE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

AKTON d.o.o.

Dunajska cesta 9, 1000 Ljubljana, Tel: 01 236 29 00
Telekomunikacijske rešitve za vas! Slovensko podjetje Akton Communications je licencirani fiksni telekomunikacijski operater prisoten v Sloveniji in preko hčerinskih družb tudi ... Več
Zlati partner

DATALAB SI d.o.o.

Hajdrihova 28c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 252 89 00
Datalab tehnologije Podjetje Datalab Tehnologije d.d. se ukvarja z razvojem poslovne programske opreme za vodenje podjetij. S poslovnim informacijskim sistemom PANTHEON povečate učinkovitost ... Več

STUDIO DTS

Avčinova ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 300 53 55
Veliko ljudi podcenjuje vlogo grafičnega oblikovanja pri rasti podjetja in prepoznavnosti blagovne znamke. Podjetje stežka preživi brez ustrezne komunikacije. Na tak ali drugačen ... Več
Zlati partner

Cambium Networks

Unit B2, Linhay Business Park Eastern Road Ashburton, United Kingdom, , Tel: +44 1364 655500