Računalništvo, telefonija
Poslovne rešitve
21.11.2022 15:00

Deli z drugimi:

Share

Adobe ponudba za izobraževalne ustanove

Z na novo pridobljenim Adobe Education statusom vam predstavljamo ponudbo za izobraževalne ustanove na področju Creative Cloud in Document Cloud rešitev. Obe liniji rešitev sta vodilni v panogi in zagotavljata širok nabor funkcionalnosti.

USTVARJALNOST IN DIGITALNA PISMENOST MLADIH

Danes živimo v digitalnem svetu, v katerem vse večjo pomembnost pridobivajo digitalne veščine, kot so upravljanje dokumentov in ustvarjanje grafik. Slike, grafike in videi postajajo nove besede, elektronski dokumenti pa svojo pomembnost pridobivajo iz ekološkega vidika. Novim trendom in zahtevam morajo slediti prav mladi, saj na njih stoji svet. Digitalno pismenost pa morate spodbujati kdo drug kot izobraževalne ustanove.

S pomočjo Adobe orodij za upravljanje elektronskih dokumentov (Document Cloud rešitve) in ustvarjalnost (Creative Cloud rešitve) lahko poskrbite, da bodo prav vaši učenci ali študentje na tem področju blesteli, vaša izobraževalna ustanova pa bo po tem prepoznana.

Adobe orodja so na voljo kvalificiranim izobraževalnim ustanovam HED in K12. Če vas zanima, v katero skupino sodi vaša izobraževalna ustanova, si poglejte zapis na spodnji povezavi.

Smo HED ali K12?

1. Creative Cloud rešitve za izobraževalne ustanove

Creative Cloud aplikacije ponujajo številne možnosti za ustvarjalnost. Z njimi lahko učenci in študentje oblikujejo predstavitve, urejajo fotografije, videe in zvok, oblikujejo spletne strani in aplikacije ter ustvarjajo ilustracije.

Aplikacije bodo delovale na računalnikih z operacijskimi sistemi macOS, Windows ali kombinacija obeh.

V All Apps paketu dobite:

Creative-Cloud-All-Apps-slika

Želimo naročiti Creative Cloud

2. Document Cloud rešitve za izobraževalne ustanove

Adobe je pred več kot 25 leti razvil PDF in danes je vodilni na področju digitalnih dokumentov.

Acrobat je celovita PDF rešitev za izobraževalne ustanove in zasnovana na način, da se lahko prilagodi učenju na daljavo hibridnemu modelu in učenju na več napravah. Primerna je tako za administratorje in druge zaposlene v tajništvu, ki skrbijo za vodenje šole. Uporabljajo jo lahko tudi učitelji in profesorji, saj jim omogoča lažje priprave na pouk in predavanja, pa študentje pri raznoraznih obveznostih.

V avgustu 2022 je Adobe lansiral nov Adobe Acrobat Pro, ki vključuje več funkcionalnosti za elektronsko podpisovanje.

Vaša izobraževalna ustanova bo tako lahko izkoristila možnost:

  • Neomejenih transakcij: podpišete in zbirate lahko neomejeno število elektronskih podpisov ter sledite odzivom v realnem času.
  • Množičnega pošiljanja: elektronske podpise lahko na enem mestu zahtevate od več podpisnikov.
  • Personalizirane grafične podobe dokumentov: Dokumente, pogodbe in sporazume lahko pošljete s personalizirano grafično podobo, ki se sklada z vašo izobraževalno ustanovo in tako zagotovite, da imate celostno izkušnjo na vseh stičnih točkah.
  • Sledenja in arhiviranja: takoj, ko podpisniki podpišejo določen dokument, vi prejmete obvestilo po e-pošti ter tako hranite podrobno sled vsake transakcije za morebitno revizijo.
Želimo naročiti Adobe Acrobat Pro

3. Rešitve za elektronsko podpisovanje

Adobe Acrobat Sign je Adobejeva varna in skladna rešitev za elektronsko podpisovanje in potrjevanje dokumentov, ki jo podpira tudi Microsoft. Z Acrobat Signom boste lahko določene delovne tokove digitalizirali in avtomatizirali ter pospešili odobritve, orodje pa se lahko integrira z Microsoft 365 okoljem, številnimi Google Workspace aplikacijami in drugimi podjetniškimi aplikacijami.

Spodaj vam predstavljamo 4 razloge, zakaj se splača uporabljati Acrobat Sign

  1. Olajšajte delovne procese z digitalnimi obrazci

Prihranite čas z avtomatiziranim pošiljanjem ter sledenjem obrazcev in dokumentov skozi celotno šolsko leto. Z enim samim klikom so lahko dokumenti ali obrazci na naslovih več prejemnikov. Vsak prejemnik prejme personaliziran obrazec, ki ga lahko preprosto izpolni, podpiše ali pošlje iz katerekoli naprave. Vsem obrazcem lahko enostavno sledite s centralizirano nadzorno ploščo, ki prikazuje stanje vsakega obrazca in samodejno pošilja opomnike.

  1. Prihranite čas in vire

Tako učencem oz. študentom, učiteljem oz. profesorjem kot tudi staršem lahko omogočite samopostrežni dostop do pogosto uporabljenih obrazcev, ki jih je potrebno izpolniti, podpisati, oddati oz. posredovati pravim osebam. Na ta način se olajša delo tudi zaposlenim, saj lažje iščejo, pošiljajo in spremljajo dokumente in obrazce za učinkovitejšo obravnavo vsakodnevnih zahtev. Z Microsoft 365 in Google Workspace aplikacijami lahko zaposleni svoje delo opravijo hitreje in bolj enostavno, ne da bi preklapljali med različnimi aplikacijami ali ročno sledili odgovorom.

  1. Izboljšajte sodelovanje in preglednost

Poenostavite in racionalizirajte procese sodelovanja, ki zahtevajo povratne informacije ali odobritve več vodij. Učitelji ali starši lahko tako enostavno podajo pripombe na predlagani individualen načrt izobraževanja, profesorji pa lahko enostavno avtomatizirajo postopek dokumentacije za oddajo zaključnih del oz. drugih seminarskih nalog.

  1. Ohranite varnost in zagotovite skladnost

Adobejeve rešitve varujejo zasebnost podatkov, zagotavljajo zakonit način podpisovanja ter samodejno uveljavljajo regulativna pravila in politike.

Želimo naročiti Acrobat Sign

Izobraževalne ustanove se srečujete s številnimi izzivi pri tem, kako lahko učno izkušnjo in proces prilagodite vse bolj digitaliziranemu svetu. V poplavi programskih rešitev je težko izbrati tisto pravo, glede na vaše potrebe in proračun, ki ga imate na voljo.

Adobe ponuja nekatere izmed ključnih rešitev, ki izobraževalnim ustanovam pomagajo pri digitaliziranem učnem procesu in so obenem enostavne za uporabo.

Z dolgoletnim in zaupanja vrednim Adobe partnerstvom smo pravi naslov za pomoč in svetovanje glede Adobe programske opreme za izobraževalne ustanove.

Digitalizirajte administrativne procese z Adobe rešitvami

Kot certificiran Adobe partner vam svetujemo glede pravih Adobe rešitev za vas in pripravimo najbolj optimalno ponudbo glede na vaše potrebe.

Kontaktirajte nas


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
SoftwareONE

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SOFTWAREONE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SOFTWAREONE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Softwareone logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SOFTWAREONE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

NLB d. d.

Trg republike 2, 1000 Ljubljana, Tel: 01 477 2000
Dobro delujoč finančni sistem je temelj sodobnega gospodarstva in banke pri tem opravljajo pomembno družbeno funkcijo. Banke morajo biti zmožne posojati denar potrošnikom in podjetjem ... Več

Kingston Technology

Middlesex, TW16 7EP, Združeno kraljestvo, , Tel: +44 (0)1932 738888
Zlati partner

PC H.AND d.o.o.

Brezovce 10, 1236 Trzin, Tel: 01 530 08 00
PC H.AND - podjetje s tradicijo Svetovni trg ponuja pravo enciklopedijo izdelkov, med katerimi se težko odločimo. Na pomoč vam priskoči podjetje PC H.AND, ki se lahko pohvali z ... Več
Zlati partner

S&T ISKRATEL d.o.o.

Ljubljanska cesta 24a, 4000 Kranj, Tel: 04 207 20 00
Vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno preobrazbo Z več kot 70 leti izkušenj je podjetje Iskratel vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno ... Več