Računalništvo, telefonija
29.03.2011 17:07

Deli z drugimi:

Share

actiNAS Cube RDX je najbolj inovativen izdelek sejma CeBIT

Podjetje actidata je na sejmu CeBIT 2011 prejelo nagrado za najbolj inovativen IT-izdelek s področja strojne opreme. Stočlanska strokovna žirija je prepoznala njegovo vrednost ter bogat nabor funkcij in primernost za majhna in srednje velika podjetja.
actiNAS Cube RDX je najbolj inovativen izdelek sejma CeBIT
actiNAS Cube RDX je najbolj inovativen izdelek sejma CeBIT

Na sejmu CeBIT 2011 je podjetje actidata predstavilo dve novi napravi za omrežno hrambo in deljenje dokumentov, ki gradita na novi tehnologiji RDX. Naprava actiDisk vTanis RDX je napredna digitalna knjižnica, actiNAS Cube 2U RDX pa je strežniška različica omrežne hrambe actiNAS Cube RDX. Slednja je prejela tudi nagrado za najbolj inovativen IT-izdelek s področja strojne opreme na sejmu CeBIT in tako premagala več kot dva tisoč novih izdelkov, ki je prav tako konkuriralo za ta naslov.

“Nad nagrado Innovation Prize for IT smo navdušeni, saj le potrjuje izredno zasnovo vsestranskega izdelka actiNAS Cube RDX. Ta je namenjen majhnim in srednje velikim podjetjem, ki poleg rešitev za varno hrambo dokumentov in izdelavo varnostnih kopij potrebujejo tudi varen dostop do le-teh. actiNAS Cube RDX, v katerem smo združili primere najboljših praks ter trajnostni razvoj rešitev, tako tlakuje pot novim izdelkom, ki se ponašajo s patentirano tehnologijo RDX,” je povedal direktor podjetja actidata Gudmundur Einarsson.

Sistem omrežne hrambe actiNAS Cube RDX podpira vgradnjo do osmih diskov SAS ali SATA do skupne kapacitete 24 terabajtov (TB), vsebuje pa tudi dve RDX enoti ter programsko opremo za izdelavo varnostnih kopij – bodisi v podjetju ali na varni oddaljeni lokaciji. Visoko zmogljivi sistem NAS tako v poslovna okolja ne prinaša le visoke hitrosti dela z velikimi količinami dokumentov, temveč tudi profesionalno orodje za izdelavo in hranjenje varnostnih kopij na različnih lokacijah.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ECETERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ECETERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Ecetera d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ECETERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku