Programska oprema
26.03.2006 10:00

Deli z drugimi:

Share

Outpost Network Security

Programska hiša Agnitum je splavila Outpost Network Security, nov izdelek za protivdorno in protivohunsko zaščito. Gre za naslednika vrhunskega in večkrat nagrajenega Outopost Office Firewalla.

Outpost Network Security proaktivno ščiti majhna in srednje-velika podjetja pred prihajajočimi in odhajajočimi grožnjami, varuje omrežje in ohranja delovne postaje nedotaknjene. Njegov večkrat nagrajeni požarni zid in močno protivohunsko orodje nudi enostavno, dostopno in zanesljivo zaščito podatkov podjetja. Hkrati pa centralizirano vodenje in samodejno izvedene konfiguracije zagotavljajo večjo varnost v krajšem času.

Ključne prednosti Outpost Network Security so:

Client Anti-Spyware


Outpost Network Security išče nevarnosti že v ničlah in enicah.

Proaktivna zaščita preprečuje okužbe na nulti dan. Outpost poskrbi, da ne more noben vohunski program vstopiti v omrežje z vrsto obrambnih rešitev. Realnočasovni pregledovalnik preprečuje, da bi se vohunsko programje aktiviralo na delovnih postajah in samodejno odstranjuje vsako sled ter s tem ohrani maksimalno učinkovitost delovnih postaj. Pregledovalnik na zahtevo lahko hitro ali pa globinsko testira sistem, glede na vaše nastavitve urnika.

Managed Firewall
Močna protipožarna zaščita pred hkratnimi grožnjami z robustnim sistemom zaznavanja vdorov, filtriranjem na nivoju paketov in aplikacij, vsebovanimi orodji za zaščito kode in edinstvenim mrežno zaščito. Outpost Network Security je najučinkovitejša obramba pred raznovrstnimi internetnimi napadi in vdori. Napredna pravila priklopa in prilagojene konfiguracije nudijo najbolj vsestransko zaščito.

Preprečevanje kraje podatkov
Poskrbite, da zaupne informacije nikoli ne zapustijo računalnika. Outpostova edinstvena zmožnost zaščite informacij, omogoča uporabnikom opredelitev nizov znakov – kot na primer številke bančnih računov, kode kartic, itd – ki jih nato zaklene, tako da ne morejo nikoli zapustiti računalnika.

Administracija brez truda
Centralizirano upravljanje in izvajanje minimizira IT delo. Outpost Network Security zaščita se lahko namesti na vse izbrane delovne postaje v najkrajšem času, zapisi dogodkov pa se lahko filtrirajo in pregledujejo centralno. Upravljanje skupinskih nastavitev omogoča administratorjem dodajanje specifičnih nastavitev skupinam uporabnikov, glede na občutljivost sistemov, obenem pa je možno te nastavitve kadarkoli spremeniti in to brez ponovnega zagona računalnikov.

Hitre in enostavne posodobitve
Centralno upravljano in samodejno nameščanje za aktualno zaščito Agnitum Update Service omogoča administratorjem, da prenesejo en paket Network Security posodobitev, ki ga nato preko mreže namestijo na vse delovne postaje, s tem pa prihranijo na času prenosa in administratorskem času. Dnevne posodobitve podpisov vohunskega programja pa končnim delovnim postajam zagotavljajo usklajenost z zadnjimi verzijami zaščite.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

FIŠ – FAKULTETA ZA INFORMACIJSKE ŠTUDIJE

Ljubljanska cesta 31a, 8000 Novo mesto, Tel: 07 373 78 84, 07 373 78 70
Sodobni študijski programi, možnost virtualne udeležbe na vseh predavanjih in vajah FIŠ je prva in edina javna fakulteta v Novem mestu, ki ponuja tako brezplačen redni ... Več
Zlati partner

Exclusive Networks Slovenia d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 01 292 76 51
Za nemoteno poslovanje potrebujete trdo in varno omrežno infrastrukturo. Podjetja brez vzpostavljene trdne infrastrukture pogosteje trpijo zaradi slabe uporabniške izkušnje za zaposlene ... Več

BILLY POS d.o.o.

Hudourniška pot 2, 1000 Ljubljana, Tel: 051 888 710
Billy rešitve za davčne blagajne temeljijo na tehnologiji v oblaku, kjer so podatki varno shranjeni v primeru izgube ali okvare naprave. Več

RSLukan, Matjaž Lukan s.p.

Pri malem kamnu 11, 1000 Ljubljana, Tel: 051 302 160
Delovanje sodobne družbe je pogojeno z brezhibnim delovanjem računalniških in informacijskih sistemov. Predstavljajte si svet brez tehnologije ali še huje, svet brez ustrezne IT ... Več