Računalništvo, telefonija
05.05.2015 11:28
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kako izkoristiti startup konference?

Kako izkoristiti startup konference?
Kako izkoristiti startup konference?

Mednarodne startup, tehnološke in poslovne konference mladim podjetnikom ponujajo veliko priložnosti: od povezovanja s poslovnimi angeli in investitorji, do sklepanja novih poslov. Vendar kako jih izkoristiti? Se je potrebno na konferenco že prej pripraviti?

Tokratni startup cafe, ki bo v sredo, 6. maja ob 8:00 zjutraj v Sputniku vam bo ponudil praktične nasvete, tehnike in pregled dobrih praks:

  • kako se optimalno mrežiti na startup in poslovnih konferencah,
  • kako se približati željenim osebam s ciljem razvoja poslovnih priložnosti, in
  • kako se na dogodek pripraviti ter poskrbeti za dobro komunikacijo po dogodku.

Odgovore bomo iskali s tremi sogovorniki:

Matjaž Peterka – direktor CO BIKa, ki zadnjih 15 let let mednarodne dogodke uspešno uporablja za prenos in trženje raziskovalno-razvojnih rezultatov.

Danijel Latin – ki se je svoj startup projekt, CMS sistem Xenium predstavil na najbolj odmevni konferenci v Evropi, Web Sumit.

Tomaž Levak – soustanovitelj podjetja Prospeh, d.o.o., ki je s sistemom sledljivosti Origin Trail na mednarodnih dogodkih požel mnogo zanimanja in poslovnih priložnosti.


Ne zamudite priložnosti za mreženje in vseh dragocenih nasvetov kako iz vsake udeležbe na dogodku dobiti največ za svoj startup in zase. Pridite po najboljše prakse na Startup cafe, čigar medijski pokrovitelj smo Računalniške novice. FB event je tukaj.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Kaspersky

, ,
Kaspersky je globalno priznano podjetje, specializirano za raziskovanje, razvoj in ponudbo visoko zmogljivih varnostnih rešitev za informacijsko varnost in zaščito pred spletnimi ... Več

Apogej Tech, d. o. o.

Špindlerjeva 22 , 2250 Ptuj, Tel: 041 739 655
Težko je doumeti razsežnost informacijske tehnologije in njenega vpliva na poslovno in zasebno sfero. Uporablja se praktično povsod, od običajne elektronike (tablice, računalniki, ... Več
Zlati partner

MICROSOFT d.o.o.

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 01 584 61 11
Slovenska podružnica Microsofta je bila ustanovljena leta 1994 z željo, da bi tudi slovenskemu trgu ponudili inovativno programsko opremo. Od začetkov, ko so bili v podjetju zaposleni ... Več
Zlati partner

UL FRI

Večna pot 113, 1000 Ljubljana, Tel: 01 479 81 03
Spoznali smo že, da so računalniki neverjetni stroji, za katere se zdi, da ni meja, da so sposobni narediti vse, kar si človek zamisli in tudi tisto, kar si danes večina ljudi še ... Več