Računalništvo, telefonija
18.11.2014 18:20

Deli z drugimi:

Share

Do novih strank na internetu takoj!

Vaša nova spletna stran z integriranim oglaševanjem Google AdWords vam pripelje nove stranke in ohranja vaše stroške pod nadzorom.
promocijski paket Web5.si
promocijski paket Web5.si

Web5.si že v svojem osnovnem paketu omogoča, da lahko le v 5 minutah na preprost način izdelate svojo spletno stran ali spletno trgovino povsem sami ter jo ugodno zakupite za obdobje enega leta skupaj z domeno in gostovanjem že v ceni. Sistem lahko brez omejitev brezplačno testirate v preizkusnem obdobju 7 dni, in to povsem brez obveznosti.

V Web5.si uporabniški vmesnik so na pregleden način integrirali še oglaševanje na Googlu, in sicer tako, da imate svoje oglaševalske stroške in aktivnosti potencialnih strank nenehno pod kontrolo. Vse skupaj so zapakirali v cenovno ugoden promocijski paket, ki za razliko od osnovnega paketa vsebuje še oglaševanje Google AdWords v vrednosti 150 evrov (promocijski paket = osnovni paket + paket 150 AdWords).

In tokrat so za vas pripravili še presenečenje.

Vsem, ki boste do konca leta zakupili promocijski paket, bo Web5.si brezplačno podaril oglaševanje Google, zajeto v paketu. Tako je. Naši bralci prejmete 150 evrov popusta na promocijski paket in na internetu se boste oglaševali povsem brezplačno. Vse, kar morate storiti, je, da od ekipe Web5.si ob nakupu promocijskega paketa zahtevate kodo za popust RN150PP.

Ali se bom znal oglaševati pravilno? Nisem vešč …

Brez skrbi. Web5.si namesto vas uredi prav vse. Stroške oglaševanja bodo zmanjšali na minimum
in plačali boste le za klik. Vi pa boste v svojem uporabniškem računu lahko spremljali aktivnosti uporabnikov in stroške. Vse na enem mestu.

Z uporabo AdWords in Web5.si ne iščete svojih strank – Vaše stranke iščejo Vas!


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem NAJ SPLET d.o.o., WEB5.si
Za več informacij so vam na voljo pri NAJ SPLET d.o.o., WEB5.si
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Do novih strank na internetu takoj!

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem NAJ SPLET d.o.o., WEB5.si? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MORDICOM d.o.o.

Šolska ulica 40, 5250 Solkan, Tel: 05 330 03 60
Skoraj nemogoče je preceniti vpliv rešitev za načrtovanje virov podjetja (ERP) v sodobnem poslovnem svetu. ERP sistemi so nadomestili nepovezane delovne tokove in nezdružljiva ... Več

HERLAH d.o.o.

Efenkova cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 586 35 60
Herlah d.o.o. se ukvarja z izdelavo celovitih programskih rešitev s področja računovodstva, trgovine in proizvodnje. Več

MLACOM d.o.o.

Pot heroja Trtnika, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 500 87 75
Tehnologija se nezadržno razvija naprej. Za vogalom je vedno novo odkritje, ki lahko spremeni tako zasebna kot poslovna okolja. Eden največjih izumov je zagotovo računalnik, ki ... Več

NUFIRA d.o.o.

Ob Suhi 4d, 2390 Ravne na Koroškem, Tel: 041 722 132
Vsako hitro rastoče podjetje se spopada z odločitvami glede najboljšega poslovnega sistema za upravljanje svojih poslovnih procesov. Pravilna integracija integriranega programskega ... Več