Računalništvo, telefonija
31.08.2004 13:27

Deli z drugimi:

Share

Končana Telemachova poletna šola računalništva in interneta

Telemach je letošnje poletje organiziral projekt izobraževanja osnovnošolcev in njihovih staršev z naslovom Telemachova brezplačna poletna šola računalništva in interneta. Tečajev, ki so potekali po osnovnih šolah širom Slovenije, se je udeležilo 208 udeležencev.

Program Telemachove poletne šole je bil namenjen začetnikom in je udeležencem predstavil osnove računalništva in interneta kot so Word, Excel, Okna in Internet. Odziv je bil več kot odličen, saj se je v dobrem mesecu in pol tečajev udeležilo preko 200 udeležencev, ki so bili z izobraževanji zelo zadovoljni.

Izjave udeležencev govorijo same za sebe:
“Na Telemachovi šoli mi je bilo zelo všeč. Naučila sem se veliko novega. Bilo je zabavno. Šolo bom ohranila v lepem spominu.”
Veronika, 13 let

“Na tej šoli sem se naučila veliko novega in mi je bilo zelo všeč. Učili smo se o Excelu, Internetu in drugih programih.”
Petra, 12 let

“Meni je bilo na tej šoli zelo všeč. Nekaj stvari sem sicer že znala. So pa drobne stvari, ki pripomorejo k temu, da bom lahko marsikatero stvar naredila sama in mi ne bo treba nenehno nekoga prositi za pomoč. Mislim, da je ta tečaj izredno v redu stvar.”
Jelka, 51 let

Telemach namerava zaradi izrednega odziva s podobnimi izobraževanji nadaljevati tudi v prihodnje. Svojim uporabnikom in tudi širši skupnosti želimo dati možnost, da si pridobijo znanja, ki bodo pripomogla k izboljšanju kakovosti njihovega vsakdana.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

CDS COM d.o.o.

Pot k sejmišču 30, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 580 96 50
Podjetje CDS COM d.o.o. je na slovenskem trgu prisotno že več kot 30 let. Prepoznavno je kot kvaliteten distributer in serviser strojne opreme za potrebe digitalnega tiska. Poleg ... Več
Zlati partner

PC H.AND d.o.o.

Brezovce 10, 1236 Trzin, Tel: 01 530 08 00
PC H.AND - podjetje s tradicijo Svetovni trg ponuja pravo enciklopedijo izdelkov, med katerimi se težko odločimo. Na pomoč vam priskoči podjetje PC H.AND, ki se lahko pohvali z ... Več
Zlati partner

TELEMACH d.o.o.

Brnčičeva ulica 49a, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 070 700 700
Telemach je eno glavnih telekomunikacijskih podjetij v Sloveniji in hkrati najhitreje rastoči mobilni operater v državi. Uporabnikom ponuja napredne televizijske storitve v ločljivostih ... Več
Zlati partner

EPSON

, ,