Računalništvo, telefonija
29.10.2012 09:41
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Sony α99 z dvojnim sistemom samodejnega ostrenja

Bistvena izboljšava je doletela tudi zvočno plat izdelka in tako sedaj izpolnjuje visoke zahteve resnih video snemalcev.
Bistvena izboljšava je doletela tudi zvočno plat izdelka in tako sedaj izpolnjuje visoke zahteve resnih video snemalcev.

Novi model α99 je težko pričakovani naslednik vrhunskega modela α900 DSLR in je prvi Sonyjev fotoaparat s tehnologijo prozornega zrcala, ki se ponaša s slikovnim senzorjem polnega formata 35mm.

Z robustno izdelavo se brez težav spopada s težavnimi nalogami in tako α99 postavlja nova merila v doseganju odličnosti, ustvarjalnih možnostih, uporabniško naravnani ergonomični zasnovi in zanesljivosti, s katerimi bo ustregel zahtevnim uporabnikom.

Neprekosljiva zmogljivost in odzivnost

Exmor CMOS slikovni senzor polnega formata s 24,3 milijona učinkovitih slikovnih točk je edinstvena značilnost α99 in deluje skupaj z izjemno naprednim BIONZ slikovnim procesorjem. Ta zmogljiva kombinacija senzorja/procesorja zagotavlja do sedaj neslutene stopnje slikovne zmogljivosti pri fotografiranju in snemanju video posnetkov.

Delovna moč senzorja polnega formata je še izboljšana z novo razvitim ločenim večdelnim optičnim nizkoprepustnim filtrom. Vse skupaj dopolnjuje še novo sprednje vezje LSI in tako procesor BIONZ v zelo kratkem času obdela ogromne količine slikovnih podatkov prejetih iz senzorja Exmor CMOS. Skupaj z zmogljivim algoritmom odpravljanja šuma za določeno območje dosežete 14-bitni RAW izhod, bogato gradacijo in nizko stopnjo šuma.

Napredni BIONZ procesor poveča obseg občutljivosti (v načinu razširjene občutljivosti) med ISO 50-25600 – obseg 9 stopenj. Do sedaj najzmogljivejša moč obdelave omogoča zaporedno fotografiranje slik v visoki ločljivosti do 6 slik na sekundo ali 10 slik na sekundo v visoko hitrostnem načinu tele-zooma.

Model α99 prav tako prvič predstavlja napredni novi način AF-D neprekinjenega samodejnega ostrenja, ki je izjemno učinkovit z motivi v gibanju. 19-točkovni sistem samodejnega ostrenja zagotavlja zanesljive informacije o globinskem ostrenju. Dopolnjuje ga 102-točkovni senzor samodejnega ostrenja s faznim zaznavanjem na večtočkovni goriščni ravnini, ki se brez težav spopada z motivi, ki se gibljejo čez goriščno ravnino.

Bistvena izboljšava je doletela tudi zvočno plat izdelka in tako sedaj izpolnjuje visoke zahteve resnih video snemalcev. Prikaz zvočnega nivoja in nastavljiv snemalni nivo zvoka skupaj s priključkom za slušalke poskrbijo za natančen nadzor na terenu. Dodatni adapterski komplet XLR-K1M doda še visoko kakovosten mono usmerjeni mikrofon in povezave XLR po profesionalnih standardih za zanesljivo zajemanje zvoka.

Za več informacij obiščite spletno stran Sony ACS.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem A.C.S. d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri A.C.S. d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem A.C.S. d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

MIKROCOP d.o.o.

Ulica Ambrožiča Novljana 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 587 42 80
Mikrocop je vodilni ponudnik celovitih IT rešitev in storitev za digitalno poslovanje. S povečevanjem učinkovitosti in zagotavljanjem zakonske skladnosti podpira podjetja na ... Več
Zlati partner

Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: +386 1 589 81 26
Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji, je globalno tehnološko podjetje za plačilne rešitve. Družba je del mreže Mastercard, ki obsega več kot 210 držav in ozemelj po ... Več
Zlati partner

SIMBIOZA GENESIS, so.p.

Letališka cesta 3, 1000 Ljubljana, Tel: 040 336 311
e-Simbioz@ je projekt Simbioze Genesis, socialnega podjetja, ki ga od začetka leta 2015 izvajajo z namenom izboljšanja in nadgrajevanja računalniških znanj vseh generacij v okviru ... Več

ATELJE HERTIŠ d.o.o.

Laznica 63, 2341 Limbuš, Tel: 02 663 30 03
Se trudite povečati prodajo in privabiti nove stranke? Zakaj ne bi kar izkoristili promet, ki gre mimo vašega podjetja? Ali pa enostavno pritegnili obiskovalce določenega dogodka? ... Več