Računalništvo, telefonija
09.06.2012 19:07

Deli z drugimi:

Share

NetApp predstavil nov vstopni model diskovnih sistemov

NetApp predstavil nov vstopni model diskovnih sistemov
NetApp predstavil nov vstopni model diskovnih sistemov

NetApp je pred kratkim predstavil nov model diskovnega sistema, ki bo dopolnil družino diskovnih sistemov FAS2200. Po sistemu FAS2240, kateri je bil predstavljen proti koncu lanskega leta, bo tako od 11. junija možno naročiti novega, najmanjšega člana družine – FAS2220. Nov sistem bo zaokrožil ponudbo na področju vstopnih modelov, kjer je poleg fleksibilnosti najpomembnejše razmerje med zmogljivostjo in ceno.

Novi FAS2220 ponuja možnost priklopa do 180TB diskovnih kapacitet (maksimalno 60 diskov) in podpira tako SSD, SAS kot tudi SATA diske. S stališča zmogljivosti je novi sistem do 7x hitrejši kot njegov predhodnik FAS2020, vsebuje pa 12GB notranjega pomnilnika.

Nov sistem, tako kot ostali produkti družine FAS, omogoča združevanje dveh kontrolerjev v ‘active-active’ gručo, kar zagotavlja visoko razpoložljivost ob okvari strojne opreme enega od kontrolerjev. Poleg dodajanja kontrolerjev v gručo, FAS2220 podpira najnovejši NetApp-ov operacijski sistem Data On Tap 8.1 in s tem tudi vse funkcionalnosti, ki so vključene tudi v sistemih, namenjenih za srednja in velika poslovna okolja. Z novim operacijskim sistemom DataONTAP bodo NetAppove stranke lahko začele uporabljati tudi novo funkcionalnost FlashPool s pomočjo katere bodo lahko združevale klasične trde diske z vse bolj razširjenimi flash diski (SSD) v istem agregatu.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem OUR SPACE APPLIANCES d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri OUR SPACE APPLIANCES d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Deduplikacija je proces odpravljanja podvojenih podatkov in s tem sprostitev zasedenih pomnilnih kapacitet in izboljšanja zmogljivosti diskovnih sistemov.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem OUR SPACE APPLIANCES d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

TP VISION

Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Tel: 03 060 35 35
Diamantni partner

ADM ADRIA d.o.o.

Prvomajska ulica 17, 3000 Celje, Tel: 05 925 19 55
O nas Večina podjetij se ustanavlja zaradi poslovne ideje, prodajnega koncepta ali pa zaradi potrebe po formaliziranju opravljanja poslovnih aktivnosti. Na primeru družbe ADM-Adria, ... Več
Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847

MAJ.universe

Čopova ulica 6, 3310 Žalec, Tel: 041 430 248
MAJ.universe je Majino vesolje MAJ.universe je Majino vesolje, ki ga želi deliti z vami. Maja Horvat je številne izkušnje v novinarstvu, odnosih z javnostjo, organizaciji ... Več