Računalništvo, telefonija
26.03.2012 14:06
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Prvi Android 4.0 tabličnik s Cortex A8 procesorjem

Yarvik GoTab Exxa ima zmogljiv 1,2 GHz Cortex A8 procesor
Yarvik GoTab Exxa ima zmogljiv 1,2 GHz Cortex A8 procesor

Yarvik predstavlja svoj prvi Android 4.0 tabličnik s Cortex A8 procesorjem in 9,7-palčnim IPS kapacitivnim zaslonom. GoTab Exxa poganja najnovejši Android 4.0 OS Ice Cream Sandwich, ki je bil posebej zasnovan za tabličnike in pametne telefone. OS Android 4.0 se odlikuje z izboljšanim uporabniškim vmesnikom, novo in intuitivnejšo večopravilnostjo in grafično prenovljenim spletnim brskalnikom.

GoTab Exxa je opremljen z budilko, spletnim brskalnikom, ES File Explorerjem, foto albumom in glasbenim / video predvajalnikom. Poleg tega ima nameščen app store GetJar z več kot 350.000 aplikacijami, s katerimi lahko zlahka izboljšate zmogljivosti GoTab Exxa tablice in si jo prilagodite vašim potrebam.

Yarvik GoTab Exxa ima zmogljiv 1,2 GHz Cortex A8 procesor z dodeljenim grafičnim čipom, posebej zasnovan za visoke ločljivosti in igre. Omeniti velja tudi odličen IPS zaslon odporen proti praskam s kotno vidljivostjo 178 stopinj. GoTab Exxa bo brez težav predvajal vse običajne video zapise z maksimalno 2160p Quad HD ločljivostjo. Tabličnik je opremljen z 1080p mini-HDMI vmesnikom, s katerim lahko napravo priklopite neposredno na HDTV. Tudi predvajanje 3D tehnologije ne predstavlja nobenih težav, saj tabličnik podpira Half SBS 3D format za predvajanje 3D slike.

Vgrajena WiFi povezava z N-standardom in vgrajena 8GB shramba, ki jo lahko s pomočjo MicroSD kartice razširite na 32GB kapacitete, bosta zadovoljevali za vsakodnevno brskanje. Poleg tega ima tabličnik vgrajeni kar dve kameri: 300K VGA spredaj in 2.0 Megapixel zadaj. Kakovost izdelave je odlična, GoTab Exxa daje občutek trdnosti in kompaktnosti, v debelino meri le 10 mm, z lepo oblikovanim unibody ogrodjem iz visokokakovostnega eloksiranega aluminija.

Uporabniki boste zagotovo veseli pinch-to-zoom in swipe funkcionalnosti za upravljanje s slikami / okni / ikonami s hitrimi kretnjami prstov.

Za vse, ki še proizvajalca Yarvik še ne poznate, omenimo še glavne prednosti: cenovna dostopnost, učinkovitost, dostopnost izdelkov in zanesljivost.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem DOMEX, d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri DOMEX, d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem DOMEX, d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SMART COM d.o.o.

Brnčičeva ulica 45, 1000 Ljubljana, Tel: 01 5611 606
Smart Com udejanja vaše vizije Težko je slediti razvoju informacijskega sveta. Rešimo en problem in že se pojavita dva nova. Kako ohraniti stik z razvojem tehnologije? Odgovor na ... Več

TRACE BS d.o.o.

Opekarniška cesta 5, 2270 Ormož, Tel: 05 905 23 81
V skupini Trace Solutions, katere del sta Trace BS Poslovne rešitve d. o. o. in Trace IS Informacijske rešitve, se ukvarjajo z razvojem, prodajo in uvajanjem istoimenske programske ... Več
Zlati partner

Sony Europe B.V., podružnica v Sloveniji

Dunajska cesta 156, 1000 Ljubljana, Tel: 01 888 8761
Sony Europe B.V. je multinacionalno podjetje za elektroniko s sedežem v Tokiu na Japonskem. V Evropi deluje prek svoje evropske podružnice Sony Europe B.V., ki je prisotna v več ... Več

SRC d.o.o.

Tržaška cesta 116, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 70 00
So specialisti za poslovno informatiko. Dobavljajo, priklapljajo in povezujejo vašo računalniško opremo. Za vas konfigurirajo in integrirajo programsko opremo. Razvijajo informacijske ... Več