05.07.2011 15:49

Deli z drugimi:

Share

Oblak bo vodilna platforma do 2014

Trenutni rezultati kažejo, da oblačno IT infrastrukturo uporablja približno 16 % podjetij, 60 % pa jih pričakuje, da bodo vanjo vstopili do leta 2014. Kot osnovni razlog za prehod so omenili predvsem skalabilnost, kot osnovno prednost, ki jo oblak ponuja.
Flip IT v Južni Afriki
Flip IT v Južni Afriki

To pomeni, da podjetja lahko enostavno dodajajo nove kapacitete glede na svoje potrebe, pri čemer stroški v oblaku praviloma narastejo veliko manj, kot pri klasičnih nadgradnjah.

Kot osnovne izzive pri prehodu vidijo vodje IT oddelkov v enostavnosti prehoda (58 %), stroškovni upravičenosti (55 %) ter varnosti in nadzoru uporabniških podatkov (54 %).

Optimalno načrtovanje IT-ja v podjetju z enostavnim dodajanjem računalniških delovnih mest je prav tako ena izmed prednosti storitve Flip IT. Novi delavec lahko dobi popolnoma delujoče računalniško okolje že v enem dnevu, brez dodatnih nakupov.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Virtu d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Virtu d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

FlipIT_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Virtu d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

TISKARNA SILVECO

PE Stegne, Stegne 3, 1000 Ljubljana, Tel: 031 707 667
Ali iščete način za preboj komunikacijske ovire med vami in vašimi potencialnimi strankami ali partnerji? V današnji digitalni dobi je trg enostavno prenasičen s spletnimi oglasi ... Več
Zlati partner

TP VISION

Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Tel: 03 060 35 35
Zlati partner

MIKROCOP d.o.o.

Ulica Ambrožiča Novljana 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 587 42 80
Mikrocop je vodilni ponudnik celovitih IT rešitev in storitev za digitalno poslovanje. S povečevanjem učinkovitosti in zagotavljanjem zakonske skladnosti podpira podjetja na ... Več

TRACE BS d.o.o.

Opekarniška cesta 5, 2270 Ormož, Tel: 05 905 23 81
V skupini Trace Solutions, katere del sta Trace BS Poslovne rešitve d. o. o. in Trace IS Informacijske rešitve, se ukvarjajo z razvojem, prodajo in uvajanjem istoimenske programske ... Več