Računalništvo, telefonija
23.03.2010 17:14
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Najmanjši Gigaset na svetu – novi Siemens Gigaset SL400

Gigaset SL400 je telefon, ki ustvarja popolno sozvočje med obliko in preciznostjo. Okvir in tipkovnica iz prave kovine dajeta najbolj elegantnemu in najmanjšemu Gigasetu do sedaj zelo poseben in vrhunski videz. Izjemno preprosta uporaba in funkcije, kot so barvni zaslon, prostoročno telefoniranje, vibracijsko zvonjenje, ECO DECT in Bluetooth ter vhod Mini-USB zadovoljijo tudi najbolj zahtevne uporabnike. Visokokakovostno in uporabno naravnano oblikovanje je v kombinaciji z novim konceptom izbirnikov in zvokov prepričalo zahtevno žirijo, da mu je podelila nagrado iF, in Chichago Athenaeum, ki ga je nagradil z Good Design Award.
Gigaset SL400
Gigaset SL400

Več telefona enostavno ni mogoče spraviti na kubični centimeter: novi SL400 v svojih majhnosti združuje vse potrebno za priročno telefoniranje. Kovinska tipkovnica, ki je glede na kompaktnost telefona presenetljivo velika, omogoča izjemno natančno, jasno tipkanje in skupaj z 1,8-palčnim barvnim zaslonom TFT zagotavlja izredno preprosto uporabo. Gigaset SL400 tudi pri prostoročni uporabi zagotavlja izjemen zvok in omogoča nastavitev štirih različnih profilov, pa tudi pet stopenj glasnosti in nove polifonične melodije. Bogat seznam zaokrožata še vibracijsko zvonjenje in funkcija SMS-sporočil.

Gigaset je prirejen za upravljanje velikega števila kontaktov in lahko sprejme do 500 vnosov, vsakega s tremi telefonskimi številkami, e-pošto in datumom rojstnega dne. Kontaktom je mogoče dodati tudi fotografije in določiti tone zvonjenja. Vgrajen koledar opozarja na pomembne datume in sestanke. Bluetooth in mini-USB vhod na spodnji strani slušalke omogočata povezavo z računalnikom ali naglavno slušalko. Program QuickSync, ki je na voljo tako za osebne računalnike s programsko opremo Windows kot za Mace, je mogoče prenesti s spletne strani www.gigaset.de. Omogoča zelo preprosto sinhronizacijo kontaktnih podatkov ter nalaganje fotografij in zvokov na telefon. V stanju pripravljenosti zaslon prikazuje analogno uro ali ohranjevalnik zaslona, ki je lahko ena od že naloženih fotografij, lahko pa prenesete tudi svoje in iz njih ustvarite foto-predstavitev.

S tehnologijo ECO DECT je Gigaset SL400 energijsko učinkovit in oddaja zelo nizko sevanje, zato ustreza najvišjim okoljskim zahtevam. V stanju pripravljenosti način ECO Plus oddajanje signala povsem izklopi, med pogovorom pa prilagaja oddaljenosti od osnovne enote, kar pomeni, da je lahko tudi za 80 % nižje kot običajno. K vsemu temu sodijo tudi varčni polnilci in učinkovita litij-ionska baterija, ki omogoča do 14 ur pogovora in do 230 ur stanja pripravljenosti.

Telefon lahko priključite na katerokoli električno vtičnico v stanovanju, saj je osnovna enota, ki mora biti vklopljena v telefonski priključek, ločena od slušalke. Eni osnovni enoti lahko dodate do šest slušalk in tako poskrbite, da boste imeli telefon vedno na dosegu roke.

Gigaset SL400 je že v prodaji, njegova cena pa je 149,99 evrov.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MLACOM d.o.o.

Pot heroja Trtnika, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 500 87 75
Tehnologija se nezadržno razvija naprej. Za vogalom je vedno novo odkritje, ki lahko spremeni tako zasebna kot poslovna okolja. Eden največjih izumov je zagotovo računalnik, ki ... Več

PROLON d.o.o.

Rogaška cesta 27, 3240 Šmarje pri Jelšah, Tel: 041 364 535
Računalniki so postali ključno poslovno orodje. Uporabljajo se pri vseh vidikih delovanja podjetja, vključno z ustvarjanjem in prodajanjem izdelkov, trženjem, računovodstvo, administracijo ... Več

OMREŽJE d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 10
Združite vse na eni položnici in prihranite denar Ali še vedno plačujete storitve interneta, televizije ter fiksne in mobilne telefonije ločeno? Zagotovo ste že kdaj pomislili, ... Več

PRIMO TELEFONIJA d.o.o.

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 07 490 14 50