Računalništvo, telefonija
25.01.2010 12:07
Posodobljeno 14 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

SAP združil nastop na CeBIT 2010 s konferenco SAP World Tour

SAP AG bo letos svojo prisotnost na največjem računalniškem sejmu CeBIT 2010 še nadgradil. V Hannovru, Nemčija, bodo pri SAP-ju med 2. in 5. marcem organizirali tudi nemško konferenco SAP World Tour, ki bo tako še nadgradila bogato ponudbo predstavljenih rešitev, tako na konferenci kot sejmu.
SAP World Tour 2010
SAP World Tour 2010

Konferenca SAP World Tour 2010 omogoča stik strank, uporabnikov rešitev SAP, s partnerji in zaposlenimi v SAP, ki te rešitve ustvarjajo. Številni predavatelji bodo tudi letos predstavili prednosti poslovne programske opreme SAP ter možnosti njene uporabe v različnih panogah industrije. Poudarek bo na predstavitvi najboljših poslovnih praks in njihovem vpeljevanju v podjetja.

Poleg že standardnega razstavnega prostora v hali 4 bo letos SAP prisoten tudi na drugih področjih. Hala 4, ki že leta velja za SAP-jev hram, bo letos v znamenju praktične predstavitve uporabe SAP-aplikacij. Te bodo podane v obliki sedmih izsekov iz realnega sveta, ki pomembno vplivajo tako na poslovanje kot tudi življenje uporabnikov. V hali 5, ki je namenjena predstavitvi rešitev za mala in srednje velika podjetja, bo SAP skupaj s partnerji predstavljal svoje nove rešitve za SMB-segment. V hali 5 bo tako na ogled 40 demo predstavitev praktične vpeljave SAP-rešitev v infrastrukturno manj zahtevna okolja. Prav tako si bo SAP-jevo ponudbo rešitev za javno upravo moč ogledati v hali 9, kjer bodo na ogled administrativne rešitve, ki pomagajo pohitriti delo zaposlenih v javni upravi in olajšati interakcijo z davkoplačevalci. Poleg klasičnih SAP-rešitev za nadzor in upravljanje na področjih financ ter dobavnih verig bodo razstavljavci predstavljali predvsem praktično uporabo rešitev poslovne inteligence v poslovnih aplikacijah.

SAP se je odločil za organizacijo konference SAP World Tour v času sejma CeBIT zaradi visokega obiska mednarodnih poslovnežev, katerim želi predstaviti širok nabor svojih rešitev na področju poslovne programske opreme. V ta namen je prostor, namenjen konferenci SAP World Tour, ki obsega razstavni hali 19 in 20, ustrezno predeljen in obiskovalcem sejma omogoča brezplačen obisk predstavitvenega dela konference, kjer svoje rešitve razstavljajo tudi SAP-jevi partnerji. Za spremljanje predavanj, delavnic in okroglih miz na sami konferenci pa bodo obiskovalcem naprodaj tudi dodatne vstopnice.

Vsak izmed štirih dni konference SAP World Tour bo obravnaval različno tematiko, rdeča nit konference pa bo poslovno upravljanje v podjetjih, ki bo na urniku 2. marca. Sledile bodo teme o IT-odličnosti, tretji dan bo namenjen predstavitvi širokih funkcionalnosti rešitve SAP Business Suite 7, konferenco pa bodo predavatelji in slušatelji sklenili s temami o uporabi rešitev SAP v malih in srednje velikih podjetjih.

Konferenca SAP World Tour je v letu 2009 obiskala 70 mest po svetu in dosegla 32.000 SAP-strank. S konferenčno dejavnostjo bodo pri SAP-ju nadaljevali tudi letos, ko naj bi svoje rešitve predstavili ključnim strankam v 80 mestih širom sveta. Konferenca SAP World Tour se bo v prvi polovici leta ustavila tudi v Sloveniji. Utrinke z lanskoletne konference, ki je bila na Brdu pri Kranju, si lahko pogledate tukaj.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Koenergija d.o.o.

Ilichova 21, 2000 Maribor, Tel: 040 730 010
Večina se zaveda, da je vključitev neke oblike industrijske avtomatizacije v njihov proizvodni obrat ali podjetje koristna. Lahko zmanjša proizvodne stroške, poveča učinkovitost, ... Več

MORDICOM d.o.o.

Šolska ulica 40, 5250 Solkan, Tel: 05 330 03 60
Skoraj nemogoče je preceniti vpliv rešitev za načrtovanje virov podjetja (ERP) v sodobnem poslovnem svetu. ERP sistemi so nadomestili nepovezane delovne tokove in nezdružljiva ... Več

MAJ.universe

Čopova ulica 6, 3310 Žalec, Tel: 041 430 248
MAJ.universe je Majino vesolje MAJ.universe je Majino vesolje, ki ga želi deliti z vami. Maja Horvat je številne izkušnje v novinarstvu, odnosih z javnostjo, organizaciji ... Več

SINERGISE d.o.o.

Cvetkova ulica 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 320 61 50
Sinergise razvija geografske informacijske sisteme Slovensko podjetje Sinergise je inovativno visokotehnološko podjetje. Ukvarja se z razvojem geografskih informacijskih sistemov ... Več