Življenjski slog
11.10.2024 15:00

Deli z drugimi:

Share

Dve kriptovaluti s 1000-kratnim potencialom do leta 2025 – katero izbrati?

Trg kriptovalut je v polnem zagonu, Bitcoin in Ethereum pa se vzpenjata proti novim rekordnim vrednostim. Po rasti največje kriptovalute, zmeraj sledi vzpon altcoinov, zato je zdaj pravi čas za nakup.

Ta članek vsebuje poglobljene preglede altcoinov, kot sta Pepe Unchained in Flockerz, ki bi lahko bila naslednja kriptožetona s 1000-kratnim donosom.

Pepe Unchained (PEPU) – Blockchain 2. plasti, ki poganja ekosistem Pepe

Pepe Unchained je blockchain plasti 2, zasnovan za hitrost, varnost in nizke pristojbine. Ta ekosistem poganja žeton $PEPU, ki zgodnjim udeležencem obljublja znatne nagrade. Zaradi takojšnje premostitve med Ethereumom in Pepe Unchained ter 100-krat hitrejših transakcij na njegovi verigi plasti 1 je močan kandidat za ogromno rast vrednosti.

Ključne funkcije vključujejo namenskega raziskovalca blokov in trdno tokenomiko: 20 % za predprodajo, 30 % za nagrade za staking in strateške dodelitve za trženje, likvidnost, financiranje projektov in inventar verige. Ta uravnotežena postavitev zagotavlja trajnostno rast in pozicionira Pepe Unchained kot potencialno 1000-kratno kriptovaluto leta 2024.

Kaj lahko povzroči 1000-kratno rast kriptovalute Pepe Unchained?

Pepe Unchained izkorišča verige blokov L2 za nižje pristojbine in dvojne nagrade za staking, ponuja več kot 122-odstotni letni donos in 30 % svojih 8 milijard žetonov namenja za nagrade, pri čemer je nedavna ocena 18,2 milijona USD in 849 milijonov stavljenih žetonov, kar odraža veliko zaupanje vlagateljev. Če bo obstoječa baza uporabnikov Pepe, ki šteje več kot 260.000 imetnikov žetonov, sprejela Pepe kot rešitev drugega sloja Ethereuma za cenejše in hitrejše transakcije, bi lahko hitro dosegla 1000-kratno rast.

Obiščite predprodajo Pepe Unchained

Flockerz (FLOCK) – Edinstveni vote-to-earn kovanec, ki ponuja visok letni donos (APY)

Flockerz je revolucionarni meme kovanec, ki s svojim vznemirljivim mehanizmom vote-to-earn predstavlja prihodnost decentralizacije. Domači žeton $FLOCK imetnikom omogoča glasovanje o ključnih odločitvah projekta. Bolj ko udeleženec glasuje in varuje omrežje, več $FLOCK zasluži za svoje prispevke.

Osrednji del ekosistema Flockerz je platforma FlockTopia, decentralizirana avtonomna organizacija (DAO), ki zagotavlja, da odločitve sprejema skupnost in ne en osrednji organ. 20 % celotne zaloge $FLOCK je rezerviranih za predprodajo, kar zgodnjim uporabnikom omogoča, da si pridobijo $FLOCK s popustom.

Kaj lahko povzroči 1000-kratno rast kriptovalute Flockerz?

Flockerz sledi 3-stopenjskemu načrtu, ki projekta ne usmerja le v začetnih fazah rasti, temveč meme kovanec tudi pripravlja na trajno širitev v kriptografskem prostoru. Z načrti o uvrstitvi žetonov na globalne borzne platforme in uvedbo sistema „vote-to-earn“ je $FLOCK močan in tudi zelo tvegan kandidat za 1000-kratno povečanje.

Obiščite predprodajo Flockerz

Kaj povzroči 1000-kratno rast kriptovalute?

Raziskovanje možnosti, da bi kriptovaluta zrasla 1000-krat, vključuje razumevanje ključnih dejavnikov, ki spodbujajo znatno povečanje vrednosti. Tukaj je pet najpomembnejših razlogov, zaradi katerih lahko kripto projekt eksponentno zraste.

Močan primer uporabe in uporabnost

Kriptoprojekt z edinstveno in praktično uporabo rešuje probleme iz resničnega sveta, kar privablja uporabnike in vlagatelje, ki iščejo funkcionalno vrednost. Izvorne kriptovalute teh projektov so znane kot žetoni uporabnosti. Iskanje naslednje kriptovalute s 1000-krat višjo vrednostjo je veliko bolj verjetno, če ima kovanec neko resnično uporabnost.

Projekti, ki povečujejo sprejemanje veriženja blokov ali revolucionirajo sektorje, kot so finance, dobavna veriga ali zabava, bodo bolj verjetno doživeli eksponentno rast. Ethereum je na primer eksponentno rasel zaradi svoje pionirske uporabe pametnih pogodb, kar je spodbudilo nešteto decentraliziranih aplikacij.

Strateška partnerstva in potrditve

Sodelovanje z uveljavljenimi podjetji ali vplivnimi osebnostmi povečuje verodostojnost in prepoznavnost. Ta partnerstva pogosto prinašajo tehnično podporo, dostop do trga in večje zaupanje, kar povečuje povpraševanje po žetonih in njihovo vrednost.

Chainlink je po sklenitvi partnerstev z Googlom in Oraclom doživel znatno rast, s čimer je okrepil svoj položaj pri zagotavljanju zanesljivih podatkovnih virov za pametne pogodbe.

Aktivna in rastoča skupnost

Živahna in angažirana skupnost spodbuja in podpira kripto projekt, širi ozaveščenost in krepi zaupanje. Dejavnosti, ki jih vodi skupnost, lahko vodijo do virusne rasti in večjega sprejetja, kar bistveno vpliva na povpraševanje po žetonu in njegovo tržno ceno.

Shiba Inu je na primer od začetka prodaje zrasel za več kot 10.000-krat zaradi navdušene skupnosti, podpore družbenih medijev in razširjene uporabe ekosistema.

Uvrstitve na glavnih borzah

Uvrstitev na ugledne borze zagotavlja likvidnost in dostopnost, kar širšemu občinstvu olajša nakup in prodajo žetona. Ta večja izpostavljenost lahko privede do povečanja obsega trgovanja in cene, zlasti če je povezana s tržnim zagonom.

Na primer, vrednost žetona Cardano se je znatno povečala, potem ko je bil uvrščen na več vrhunskih borz, kar je povečalo njegovo dostopnost in obseg trgovanja. Čeprav je uvrstitev kovanca na decentralizirane borze dobra, pa uvrstitev na večje borze prinaša veliko več pozornosti.

Ugodni tržni pogoji in razpoloženje

Na splošno tržni trendi in razpoloženje vlagateljev močno vplivajo na cene kriptovalut. Bikovski trg, pozitivno poročanje medijev in družbeni trendi v smeri sprejemanja veriženja blokov lahko privedejo do špekulativnih naložb, kar močno dvigne cene.

Bitcoin je bil na primer priča velikemu vzponu 14. marca 2024, ko je dosegel rekordno vrednost 73.805 dolarjev. Ta zagon je bil posledica odobritve več promptnih skladov ETF Bitcoin.

Obiščite predprodajo Pepe Unchained


Vsebina članka ni predmet finančnega svetovanja ali priporočilo za nakup/prodajo kriptovalut. Vse informacije so podane izključno v izobraževalne namene. Omemba posamičnih investicijskih instrumentov, kriptovalut, delnic, skladov, plemenitih kovin, je lahko vključena le zaradi opisa ideje ali izobraževalnih namenov. Podjetje Finixio ne priporoča posamičnih finančnih instrumentov in ni finančni svetovalec, borzni posrednik ali registrirani investicijski svetovalec.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem CryptoPR.
Vas zanima več iz te teme?
kriptovalute


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Kingston Technology

Middlesex, TW16 7EP, Združeno kraljestvo, , Tel: +44 (0)1932 738888

LabelProfi d.o.o. – digitalna produkcija etiket in fleksibilne embalaže

Ozare 18a, 2380 Slovenj Gradec, Tel: 080 10 12
Podjetje LabelProfi d.o.o. je svojo poslovno pot začelo leta 1994 kot majhen studio za grafično oblikovanje in pripravo za tisk. V podjetju od same ustanovitve stremijo k uporabi ... Več
Zlati partner

INFO-KOD d.o.o.

Cesta v Gorice 34a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 24 99
Skupina INFO-KOD že dvajset let ponuja rešitve na področju avtomatske identifikacije, ki je podlaga za računalniško izmenjavo podatkov. INFO-KOD d.o.o. je eden izmed glavnih distributerjev ... Več
Zlati partner

Endava PLC

Vilharjeva cesta 46, 1000 Ljubljana,
Endava spreminja odnos med ljudmi in tehnologijo. Pri izkoriščanju prednosti novih poslovnih modelov in priložnosti na trgu pomagamo nekaterim vodilnim svetovnim podjetjem iz ... Več