Telefoni
Računalništvo, telefonija
Telefonija
11.09.2024 16:15

Deli z drugimi:

Share

HONOR na IFI s kar 39 medijskimi nagradami

HONOR-jeve naprave so postavile nove standarde v industriji in prejela priznanja vodilnih svetovnih medijev.

Globalna tehnološka znamka HONOR je še enkrat potrdila svoje tehnološko vodstvo, zahvaljujoč številnim inovativnim izdelkom, ki so prejeli kar 39 nagrad „Best of IFA“. HONOR Magic V3 s svojim izjemno tankim 9,2 mm profilom postavlja nove standarde za preklopne pametne telefone. HONOR MagicBook Art 14 je opremljen z edinstveno snemljivo kamero, ki usklajuje vizualno izkušnjo in zasebnost pri ultralahkih prenosnikih. HONOR MagicPad2 navdušuje z 12,3-palčnim zaslonom OLED, prostorskim zvokom in tehnologijo za zaščito oči. Te naprave poudarjajo HONOR-jevo zavezanost vrhunskemu oblikovanju in inovacijam, osredotočenim na človeka, v različnih kategorijah izdelkov.

HONOR Magic V3 je ob svojem prvem nastopu na evropski sceni na sejmu IFA 2024 v Berlinu požel veliko pohval vodilnih svetovnih tehnoloških medijev. TechRadar je napravi podelil naziv „Best of IFA 2024“ in zapisal: „Popolnoma neverjetno jo je držati v roki in občutiti, kako tanka je.“ Temu mnenju se je pridružil tudi Trusted Reviews, ki je izpostavil revolucionarno debelino HONOR Magic V3 in zapisal: „Ta naprava se uvršča med najtanjše preklopne naprave, ki smo jih kdajkoli imeli v rokah, in zaradi česar še dodatno izstopa.“ Evforija se je nadaljeval pri Android Authority, ki je poudaril potencial HONOR Magic V3 pri preoblikovanju trga preklopnih naprav, in zapisal: „ HONOR Magic V3 je najtanjša preklopna naprava v stilu knjige na svetu“. Te pohvale uglednih tehnoloških medijev poudarjajo HONOR-jev uspešen preboj v ospredje preklopne tehnologije, saj HONOR Magic V3 postavlja nova merila za oblikovanje in funkcionalnost v konkurenčnem okolju vodilnih naprav.

HONOR MagicBook Art 14 je na sejmu IFA 2024 prav tako pritegnil pozornost vodilnih tehnoloških medijev. XDA Developers je izpostavil popolno ravnovesje med kakovostjo zaslona in inovativno snemljivo kamero ter zapisal: Preprosta genialnost te ideje je ravno tisto, kar rad vidim, ko podjetja poskušajo nove rešitve.“ Yanko Design je bil prav tako še posebej navdušen nad inovativno zasnovo, ki je vodilna v panogi, in komentiral: „ HONOR je pravzaprav najbolje obvladal Appleov MacBook Notch.“ Ti komentarji poudarjajo HONORjevo zavezanost inovacijam, zaradi česar je HONOR MagicBook Art 14 vodilni na konkurenčnem trgu ultralahkih prenosnih računalnikov.

HONOR MagicPad2 je bil na sejmu IFA 2024 zelo dobro sprejet, saj so vrhunski tehnološki mediji pohvalili njegove izjemne avdiovizualne zmogljivosti in napredno tehnologijo za zaščito oči. Časopis Android Headlines se je osredotočil na produktivnost in vizualno zmogljivost ter pohvalil, da je „nova HONOR-jeva tablica HONOR MagicPad2 najmočnejša tablica z operacijskim sistemom Android na trgu“. Les Numeriques je bil navdušen nad poglobljeno produktivno izkušnjo tabličnega računalnika in je zapisal, da je HONOR MagicPad2 „vrhunski tablični računalnik z umetno inteligenco za povečanje produktivnosti“.

Navdušenje nad najnovejšimi inovacijami HONOR-ja na sejmu IFA 2024 potrjuje zavezanost znamke k premikanju tehnoloških meja in zagotavljanju izjemne uporabniške izkušnje.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem HONOR.
Vas zanima več iz te teme?
HONOR telefoni


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MegaSbajt, Sebastjan Sumina s.p.

Pot za Stan 16, 1351 Brezovica pri Ljubljani, Tel: 041 241 455
MegaSbajt je mlado podjetje, ki je ambiciozno pristopilo k izvajanju računalniških storitev in prodaje na področju informacijske tehnologije. Na podlagi strokovno in hitro izvedenih ... Več

SICIRUS d.o.o.

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Vsako podjetje, vsak ustvarjalec in tudi novodobni družbeni »influencer« se zaveda, da sta trženje in oglaševanje ključnega pomena za uspeh in rast. Kje in kako začeti? Področje ... Več
Zlati partner

AGENCIJA ODMEV

Gregorčičeva ulica 3, 1000 Ljubljana,

RSLukan, Matjaž Lukan s.p.

Pri malem kamnu 11, 1000 Ljubljana, Tel: 051 302 160
Delovanje sodobne družbe je pogojeno z brezhibnim delovanjem računalniških in informacijskih sistemov. Predstavljajte si svet brez tehnologije ali še huje, svet brez ustrezne IT ... Več