Računalništvo, telefonija
Poslovne rešitve
09.09.2024 18:20

Deli z drugimi:

Share

Hitreje, bolje, dlje … z umetno inteligenco

Pridružite se NT konferenci, največjem poslovno-tehnološkem dogodku v Sloveniji, ki bo že 29. leto zapored najpomembnejše stičišče več kot 2000 odločevalcev in strokovnjakov na področju tehnologije in poslovanja v Sloveniji in regiji.

29. NT konferenca bo potekala v Portorožu od 23. do 25. septembra 2024, v središču predavanj, okroglih miz, delavnic in srečanj pa bodo umetna inteligenca, aktualni izzivi kibernetske varnosti v zaostrenih geopolitičnih razmerah, uspešne zgodbe digitalizacije v organizacijah ter spodbujanje znanja in kadrov za poslovni in družbeni razvoj.

NTK Poslovni dan: pogled iz prihodnosti (torek, 24. september 2024, od 9.30 do 17.00)

NTK Poslovni dan bo ponudil tri glavne vsebinske sklope, ki bodo posvečeni ključnim temeljem poslovne uspešnosti: tehnologiji, trgu in talentom:

  • Tehnologija: z UI hitreje, dlje in bolje. Umetna inteligenca tehnološki, poslovni skupnosti in celotni družbi odpira povsem nove razsežnosti razvoja, saj prinaša rešitve, ki nam omogočajo, da delujemo hitreje, pametneje in inovativneje. Spoznajte prihodnost Microsoftovih tehnologij z UI iz prve roke, prebojne projekte pri domačih in tujih strankah ter spremljajte okroglo mizo o prihodnosti kibernetske varnosti s slovenskimi varnostnimi strokovnjakinjami.
  • Trg in kupci: od prepričevanja do navdušenja za rast. Inovacija in uspešen izdelek se vedno dokažeta šele na trgu. Zakaj potem trženje in prodajo pogosto doživljamo kot nekaj vsiljivega ali nezaželenega? Izbrani predstavniki z različnimi vlogami v organizacijah (CEO, CPO, CFO …) nam bodo pomagali razumeti dejavnike odločanja pri strankah in partnerjih. Prisluhnite jim na okrogli mizi Kako učinkoviteje uvajati nove tehnologije (in spremembe)?, okrepite prodajno samozavest na predavanju psihologa Aleša Vičiča ter spoznajte nove in uspešne prodajne zgodbe iz domače prakse.
  • Talenti: jutri, odvisen od nas. Z najnovejšimi mednarodnimi raziskavami o talentih in dognanji, temelječimi na strojnem učenju, bomo osvetili osupljiva dejstva o razvoju talentov. Dr. Mateja Drnovšek z ljubljanske Ekonomske fakultete bo predstavila ugotovitve iz najnovejšega poročila Future of Growth (WEF in IMD) za Slovenijo, na okrogli mizi pa bodo mladi sogovorniki delili svoje poglede o sooblikovanju uspešne družbe in privlačnega poslovnega okolja. Tretji sklop bo zaokrožila dobrodelnost s podelitvijo štipendij AstraAI.

Program NTK Poslovnega dne prvič soustvarja programski odbor, ki ga sestavljajo vrhunski strokovnjaki in odločevalci iz sveta tehnologije, poslovanja in digitalne preobrazbe.

NTK Tehnologija

Tehnološki del 29. NT konference bo zajemal številne praktične delavnice ter poglobljena in raznolika predavanja o že dobro poznanih in uporabljenih tehnologijah, ki bodo potekala pod okriljem zvenečih imen slovenske in mednarodne skupnosti MVP. Konferenca bo pokrivala širok nabor vsebinskih sklopov: Azure okolja in hibridni oblak; DevOps, razvojna orodja in arhitektura; Omrežja, varnost in identitete; Produktivnost uporabnikov; Razvoj aplikacij; Strežniki in upravljanje; Umetna inteligenca in poslovne rešitve.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem NT konferenca.
Vas zanima več iz te teme?
umetna inteligenca


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Nova Vizija, informacijski inženiring in svetovanje, d.d.

Celjska cesta 9, 3310 Žalec, Tel: 03 71 21 800
Odločitev, v katero informacijsko tehnologijo bi moralo vlagati vaše podjetje in v katere ne, je težka. Po eni strani želite biti tisti, ki je odgovoren za inovacije in rast ... Več

MAT3, MATEJ BOŽIČ s.p.

Vipavska cesta 2c, 5270 Ajdovščina, Tel: 031 200 701
MAT3 Podjetje MAT3 Matej Božič s.p. je bilo ustanovljeno v letu 2013. Njihov cilj? Postati uspešno podjetje na področju servisa računalnikov, fotografiranja in izdelave spletnih ... Več
Zlati partner

AUDIO BM d.o.o.

Italijanska ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 059 044 055
Kot eden najpomembnejših čutov nam sposobnost sluha omogoča povezovanje in socializiranje s preostalim svetom. Najpomembneje pa je, da nas sluh poveže z ljudmi in omogoča komunikacijo ... Več
Zlati partner

ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Vas zanima, kako vzpostaviti trajno in dobičkonosno komunikacijo s ključnimi ciljnimi skupinami, ki so pomembne za uspešno poslovanje podjetja in njegovo pozitivno podobo v javnosti? ... Več