Igre
14.08.2024 12:43
Posodobljeno 6 ur nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Shadows of Doubt, PlayStation 5 igra prihaja septembra

Ker naj bi 26. septembra za PlayStation 5 izšla težko pričakovana videoigra “Shadows of Doubt”, svet iger na srečo vibrira od navdušenja. Ta igra lahko s svojim poglobljenim igranjem in najsodobnejšimi funkcijami revolucionarno spremeni izkušnjo izvajanja zasebnih preiskav.

Igra “Shadows of Doubt” je izšla iz uspešnega obdobja Early Access in bo kmalu na voljo igralcem po vsem svetu v svoji popolni različici. Ta detektivska simulacija, ki sta jo razvili podjetji Fireshine Games in ColePowered Games, je že pritegnila veliko pozornosti zaradi posebnega načina, na katerega združuje skrivnostnost in intrigo občutke. Prvoosebna detektivska metoda odkrivanja skrivnosti, je tisto, kar to igro razlikuje od drugih v svojem žanru. Ta tehnika igralcem omogoča, da izkusijo, kako je biti zasebni detektiv.

Foto: ColePowered games

Mesto v igri “Shadows of Doubt” ni le prizorišče, v katerem se odvija dogajanje, temveč je živ, dihajoč organizem, v katerem je mogoče v celoti raziskati vsako ulico, stavbo in sobo. Igralci lahko sodelujejo z dinamičnim prebivalstvom, od katerega ima vsak svoje življenje, rutino in skrivnosti.

Dejstvo, da igra “Shadows of Doubt” igralcem omogoča veliko prilagodljivosti, je eden najbolj fascinantnih delov igre. Za rešitev vsakega primera igra omogoča uporabo različnih pristopov, kot so uporaba čitalnika prstnih odtisov za preiskovanje kraja zločina, vdor v zasebne terminale ali pa se prepustitev etično sporni praksi podkupovanja za informacije. Zaradi te mere avtonomije ni enakih dveh igranj, zato je vsako od njih nova in vznemirljiva izkušnja.

Foto: ColePowered games

Sinhronizacijski diski, ki zagotavljajo genetske posodobitve za trajne spremembe, in sistem družbenega kredita, ki odraža igralčev ugled v svetu igre, sta dva primera, v katerih igra vključuje vidike, ki so podobni igram vlog (RPG). Zaradi teh elementov je igranje bolj zapleteno, igralci pa so spodbujeni k sprejemanju strateških odločitev o razvoju svojega lika.

“Shadows of Doubt” je v dobrem položaju, da postane pionirski naslov v detektivskem žanru, o čemer priča tudi dejstvo, da je uradni napovednik ob izidu že sprožil navdušenje in zanimanje. Prvenec igre za PlayStation 5, Xbox Series X|S in osebne računalnike je pomemben dogodek za igralne navdušence, ki jih zanimajo tako detektivske igre kot poglobljene simulacije.

Foto: ColePowered games

Medtem ko se bliža dan 26. septembra, je vprašanje, o katerem razmišljajo vsi, naslednje: kdo bo razrešil skrivnost in razkril resnice, ki so bile skrite med sencami? “Shadows of Doubt” čaka, da si nadenete detektivski klobuk in razkrijete skrivnosti, ki vas čakajo v ozadju!


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

TMSA.PINTAR d.o.o.

Podsabotin 47, 5211 Kojsko, Tel: 041 695 667

MIT INFORMATIKA d.o.o.

Sveti Duh 274, 4220 Škofja loka, Tel: 04 281 31 00
Celovite ERP rešitve za podjetja MIT informatika je vodilni partner proizvodnih, gradbenih in storitvenih podjetij. Že 30 let svetujejo in implementirajo inovativne informacijske ... Več

ALTERNA DISTRIBUCIJA d.o.o.

Litostrojska cesta 56, 1000 Ljubljana, Tel: 01 520 28 00
S svojimi dolgoletnimi izkušnjami in poslovno zrelostjo poznana kot ena vodilnih in najtrdnejših tovrstnih družb v Sloveniji. Osnovna dejavnost družbe je distribucija računalniške ... Več
Srebrni partner

LESTRA d.o.o.

Vaška pot 17c, 1235 Radomlje, Tel: 01 563 60 60
Vodilni na področju trženja projektorjev – strokovno svetovanje, izposoja, montaža in servis Z več kot 30-letnimi izkušnjami in najboljšo izbiro projekcijske opreme za vas. V ... Več