Računalništvo, telefonija
Poslovne rešitve
05.08.2024 15:30

Deli z drugimi:

Share

Prva udeležba Kyocere na sejmu Drupa presegla pričakovanja

Kyocera Document Solutions Europe Management B.V., eno vodilnih svetovnih podjetij na področju rešitev za upravljanje dokumentov, z veseljem sporoča, da je Kyocera dosegla velik uspeh na drupa 2024, vodilnem svetovnem sejmu tiskanja in tiskarskih tehnologij, ki je potekal od 28. maja do 7. junija letos. Korporacija se je dogodka udeležila prvič, število obiskovalcev na stojnici in sklenjeni posli pa so presegli njihove načrtovane cilje.

V enajstih dneh sejma so Kyocerini strokovnjaki za brizgalne tiskalnike predstavili produkcijske tiskalne rešitve TASKalfa Pro 15000c in TASKalfa Pro 55000c. Dogodek je bil odlična priložnost za Kyocero, da se poveže, predstavi svojo ponudbo in deli znanje o novih trendih v komercialnem tisku. Med sejmom so uspeli skleniti tudi številne nove posle.

“Drupa 2024 je bila velik uspeh,” pravi Takuya Marubayashi, predsednik Kyocera Document Solutions Europe Management B.V. “Zelo smo zadovoljni z odzivom na naše brizgalne produkcijske tiskalnike in povezavami, ki smo jih vzpostavili v Düsseldorfu. Bila je izjemna izkušnja osebno predstaviti učinkovitost in kakovost, ki jo omogoča naša brizgalna tehnologija, in ponosni smo, da smo med vodilnimi na področju trajnostnega, cenovno ugodnega produkcijskega tiska za podjetja vseh velikosti.”

Na dogodku je bila ponovno predstavljena Kyocerina prva komercialna tiskalna naprava, TASKalfa Pro 15000c, ki je namenjena transakcijskemu in transpromocijskemu tisku ter založništvu knjig. Naprava je idealna za ponudnike tiskarskih storitev, saj ponuja hitrost tiska do 150 strani (A4 enostransko) na minuto, 24-urno delovanje in izjemno zanesljivost z visokim časom delovanja. Medtem pa je na Drupi 2024 Kyocera prvič v Evropi predstavila najnovejšo pridobitev v svojem portfelju brizgalnih tiskalnikov, TASKalfa Pro 55000c. Inkjet naprava, ki se ponaša z veliko hitrostjo tiskanja, predstavlja prelomnico v grafični umetnosti, saj lahko tiska živahne barve na premazane ofsetne podlage.

Obiskovalci v hali 8A/C20 na Messe Düsseldorf so uživali v demonstracijah izdelkov, poglobljenih individualnih razlagah in tiskarskih vzorcih, ki so dokazovali kakovost Kyocerinih produkcijskih tiskalnih rešitev. V času dogodka so sodelujoči preživeli dragocen čas v pogovorih s poslovnimi partnerji in strankami ter raziskovanju možnosti partnerstev na področju celovitih komercialnih tiskalnih rešitev.

Kyocera ima dolgo tradicijo na področju brizgalne tehnologije, ki jo zaznamujejo nagrajene tiskalne glave in črnila. Na novinarski konferenci, ki jo je organizirala v okviru sejma, so mednarodni tiskarski industriji predstavili, kako Kyocera izstopa v konkurenčnem segmentu industrije, s čimer ustvarjajo nove priložnosti v produkcijskem tisku s svojimi trajnostnimi in vsestranskimi napravami.

Njihova prva komercialna tiskalna naprava, TASKalfa Pro 15000c, je na Drupi pustila trajen vtis med ponudniki tiskarskih storitev, ki želijo izboljšati produktivnost in učinkovitost. Brizgalna naprava, ki tiska na pole, zmanjšuje porabo energije in lahko proizvede več kot milijon odtisov na mesec, kar pomeni, da lahko tiskarska podjetja s Kyocerino rešitvijo svojim strankam ponudijo več za manj. Medtem TASKalfa Pro 55000c odpira vznemirljive nove možnosti v svetu grafičnih umetnosti, saj zagotavlja primerljivo kakovost tiska kot ofsetni tisk, po nižji ceni. Z bogato reprodukcijo barv in zmanjšanimi skupnimi stroški lastništva je TASKalfa Pro 55000c pripravljena na revolucijo v grafičnih umetnostih.

“Radi bi se zahvalili vsem obiskovalcem Drupe, ki so nas obiskali na Kyocerini stojnici in si ogledali našo vizijo za prihodnost brizgalne tehnologije,” je še poudarili Takuya Marubayashi, predsednik Kyocera Document Solutions Europe Management B.V. “Hvala tudi odličnim organizatorjem sejma za njihovo podporo pri organizaciji tako uspešnega dogodka.”

Če želite izvedeti več o Kyocerinem produkcijskem tiskalnem portfelju, obiščite https://www.xenon-forte.si/produkcijski-tisk/.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Kyocera tiskalniki Xenon forte

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem XENON FORTE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri XENON FORTE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Enter your state here

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem XENON FORTE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

PRIMO TELEFONIJA d.o.o.

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 07 490 14 50
Zlati partner

MIKROGRAFIJA d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 080 51 15
Specialisti s pravimi rešitvami. In pika. V podjetju Mikrografija d.o.o. so zaposleni izkušeni strokovnjaki s področja informatike, obvladovanja dokumentov in arhivistike. ... Več
Zlati partner

INSIS d.o.o.

Erjavčeva ulica 18, 5000 Nova Gorica, Tel: 041 938 792
Podjetje Insis, d. o. o., se s spletno prodajo ukvarja že od leta 2009. Ekipa spletne trgovine PoceniPC.com vestno skrbi za svoje kupce. Najbolj so veseli vašega zadovoljstva, zato ... Več
Bronasti partner

openIT d.o.o.

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 589 81 89
OpenIT od leta 2012 izvaja poslovna izobraževanja s področja digitalnega marketinga, računovodstva, upravljanja s človeškimi viri (HR), prodaje, prava, financ, time managementa ... Več