Računalništvo, telefonija
18.07.2024 06:30

Deli z drugimi:

Share

Računalnik za igre! HP OMEN 45L z AMD R7 in Nvidia RTX

Predstavljamo vam svetleč in zmogljiv računalnik HP OMEN 45L v črnem ohišju, ki ni odličen samo za resno delo in igre ampak tudi za video montažo! Zahtevate hiter in zanesljiv sistem?

Predstavljamo vam svetleč in zmogljiv računalnik HP OMEN 45L v črnem ohišju, ki ni odličen samo za resno delo in igre ampak tudi za video montažo! Zahtevate hiter in zanesljiv sistem?

Odgovor je računalnik HP OMEN! HP OMEN računalniki so visokozmogljivi sistemi, oblikovani predvsem za igričarje, vendar njihove zmogljivosti in značilnosti jih naredijo odlične tudi za video montažo in druge zahtevne naloge, kot je obdelava multimedijskih vsebin. Razlogi, zakaj so HP OMEN računalniki odlični za video montažo, vključujejo: Močna procesorska zmogljivost: HP OMEN računalniki so opremljeni z najnovejšimi in najmočnejšimi procesorji, kot so Intel Core i7 ali i9 in AMD Ryzen serije, ki lahko brez težav obdelujejo zahtevne naloge video montaže, vključno z 4K in celo 8K videoposnetki.

Tokrat je vgrajen v akcijski model računalnika procesor AMD Ryzen 7. Visokokakovostna grafična kartica: Grafične kartice, kot so NVIDIA GeForce RTX ali AMD Radeon RX serije, ki se pogosto najdejo v HP OMEN računalnikih, so ključne za hitro in učinkovito obdelavo video vsebin. Te grafične kartice ne samo da izboljšajo igralno izkušnjo, ampak tudi pospešijo renderiranje, barvno korekcijo in druge učinke v video montaži. Akcijski HP OMEN, ki ga prodaja podjetje GERI COMPUTER d.o.o. iz Maribora v tokratni akciji je opremljen z grafiko Nvidia Geforce RTX 3070 z 8 GB spomina.

Velika količina RAM-a: Video montaža zahteva veliko količino RAM-a za gladko predvajanje in urejanje visokoločljivostnih videoposnetkov. HP OMEN računalniki običajno pridejo z visokimi konfiguracijami RAM-a, kar omogoča učinkovitejše večopravilnost in hitrejši dostop do podatkov. Serijsko pri našem modelu je tukaj 32 GB z možnostjo dodatnih nadgradenj! Hitro shranjevanje podatkov: S SSD (Solid State Drive) ali celo NVMe SSD shranjevanjem, ki je na voljo v mnogih HP OMEN modelih, uporabniki doživljajo izjemno hitre čase zagona sistema in aplikacij ter hitrejše prenašanje datotek, kar je ključnega pomena pri delu z velikimi video datotekami.

Računalnik HP OMEN, ki je v tej naši specifikaciji opremljen kar z 2x NVME M2 SSD diskoma. Sistemski ima kapaciteto 1024 GB, tisti za shranjevanje podatkov in datotek pa tudi 1024 GB!
Odlična programska oprema: Najbolj razširjen operacijski sistem na planetu med osebnimi in prenosnimi računalnik je Microsoft Windows in velika večina računalnikov je opremljena prav z njim!

HP OMEN 45L je serijsko opremljen z Microsoft Windows 11! Robustno hlajenje: Močne komponente v HP OMEN računalnikih proizvajajo veliko toplote, še posebej pri zahtevnih nalogah, kot je video montaža. Sistem hlajenja v OMEN računalnikih je zasnovan tako, da ohranja komponente hladne, kar zagotavlja stabilno delovanje tudi pri dolgotrajni uporabi. Sistem HP OMEN 45L DT vgrajen procesor AMD Ryzen 7 5800X!

Zaradi teh značilnosti so HP OMEN računalniki odlična izbira ne samo za igričarje, ampak tudi za profesionalce, ki se ukvarjajo z video produkcijo, grafičnim oblikovanjem in drugimi multimedijskimi projekti, ki zahtevajo visoko procesorsko moč, hitro grafično obdelavo in zanesljivost. Omenjen računalnik lahko naročite na spletnem portalu Notesniki.si in za njega imate tudi brezplačno poštnino po področju celotne republike Slovenije. Možno je plačilo z kartico, bančno nakazilo ali plačilo na obroke! Link za naročilo TUKAJ! Pohitite! Zaloge so omejene!


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si
Za več informacij so vam na voljo pri GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MVM SERVIS d.o.o.

Na trgu 28, 3330 Mozirje, Tel: 031 611 116
MVM SERVIS, spletne in grafične storitve, d. o. o. je podjetje, specializirano za celovito ponudbo kreativnih grafičnih rešitev na ključ. Od konkurence jih ločuje popolnoma lastna ... Več

VideoExpert.eu – trgovina s profesionalno video opremo

Gunceljska cesta 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 01 512 22 11
Spletna trgovina VideoExpert.eu Spletna trgovina videoexpert.eu je vodilna slovenska trgovina s profesionalno video, cinema in broadcast opremo. Njihovo vodilo je nuditi najprimernejše ... Več
Zlati partner

CREAPLUS d.o.o.

Letališka cesta 33F, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 42 70
CREAPLUS d.o.o. je družba za zastopstva, mednarodno distribucijo in sistemsko integracijo sodobnih rešitev s področja računalniške varnosti in kriptografije ter za načrtovanje, ... Več

Nova Vizija, informacijski inženiring in svetovanje, d.d.

Celjska cesta 9, 3310 Žalec, Tel: 03 71 21 800
Odločitev, v katero informacijsko tehnologijo bi moralo vlagati vaše podjetje in v katere ne, je težka. Po eni strani želite biti tisti, ki je odgovoren za inovacije in rast ... Več