Življenjski slog
19.06.2024 14:15

Deli z drugimi:

Share

Katere so najboljše kriptovalute za začetnike v letu 2024?

Začetek poslovanja s kriptovalutami je zaradi rasti borz kriptovalut in drugih vstopnih točk lažji kot kdajkoli prej. Vendar se izbira žetonov, ki jih boste kupili kot začetniki na področju kriptovalut, še vedno lahko zdi zastrašujoča. V tem vodniku bomo izpostavili najboljše kriptovalute za začetnike, ki jih lahko kupite v letu 2024, in vlagateljem pomagali, da začnejo graditi začetniški kriptoportfelj.

Analiza najboljših kriptovalut za začetnike za nakup

Zakaj so te kriptovalute najboljše za začetnike? Podrobneje si bomo ogledali vsakega od najboljših kriptožetonov za začetnike, v katere lahko danes investirate.

1. PlayDoge – Na splošno najboljša P2E kriptovaluta za začetnike, ki je zbrala že več kot 4 milijone dolarjev

PlayDoge ($PLAY) je najboljša kriptovaluta za začetnike v letu 2024 zaradi njenega nedavnega uspeha v predprodaji, nagrad play-to-earn in uporabnosti stakinga.

PlayDoge Presale Raised 4 Million

PlayDoge je mobilna spremljevalna igra Doge, ki temelji na igri za zaslužek (P2E). Na tej platformi je ikonični meme Doge predstavljen kot igralni avatar, ki ga je mogoče uporabljati v mini igrah in za nagrado zaslužiti žetone $PLAY. Način P2E bo deloval kot 8-bitna igra v kateri bo Doge kot hišni ljubljenček v slogu Tamagotchi.

Igralci lahko povečajo svoj zaslužek v načinu P2E in vložijo žetone $PLAY v pametno pogodbo PlayDoge ter tako ustvarijo letni donos. V času pisanja PlayDoge ponuja kar 238-odstotni letni donos. 

Obiščite predprodajo PlayDoge

2. WienerAI – Meme kovanec z uporabo umetne inteligence za ustvarjanje trgovalnega bota

WienerAI ($WAI) je še ena kriptovaluta za začetnike, ki jo lahko kupite v predprodaji. S tem kripto projektom lahko prek kripto bota dostopate do potencialnih trgovalnih priložnosti.

wienerai token presale

WienerAI gradi začetnikom prijaznega, takojšnjega trgovalnega bota, ki ga poganja umetna inteligenca. Ko bodo uporabniki vnesli svoja vprašanja, bo WienerAI s pomočjo napovednih algoritmov spremljal trge kriptovalut in iskal potencialno donosne strategije trgovanja.

Bot preučuje tudi zgodovinske cene različnih kriptovalut, da bi prednjačil pred trgom. Ta kriptožeton ponuja tudi pasivni dohodek prek svojega mehanizma za staking. V času pisanja tega članka je mogoče vložiti $WAI in zaslužiti 200-odstotni letni donos. V samo nekaj tednih od začetka predprodaje je WienerAI zbral več kot 5 milijonov dolarjev.

Obiščite predprodajo WienerAI

3. Base Dawgz – Novi meme kovanec ponuja dostop do več verig in nagrade share-to-earn 

Ena najboljših kriptovalut za začetnike je nedvomno Base Dawgz ($DAWGZ). To je zato, ker je ta meme kovanec na voljo na več verigah blokov, zaradi česar ga je preprosto kupiti na Solani, Base, Binance, Ethereumu in Avalanche. Poleg tega je kovanec $DAWGZ v fazi predprodaje, v kateri vam pri nakupu ni treba skrbeti za nihanje cene.

base dawgz presale

Medtem ko je Base Dawgz v predprodaji, je cena žetona nižja. Ko se predprodaja konča in žeton kotira na borzah, cena ne bo več enaka. 

Da ima ta meme kovanec ogromen potencial za visoko rast po začetku prodaje, kaže veliko povpraševanje vlagateljev, ki so v 10 dneh po začetku predprodaje zbrali več kot 1 milijon dolarjev. Poleg tega ekipa nagrajuje aktivne člane skupnosti za širjenje informacij.

Z uporabo mehanike deljenja za zaslužek Base Dawgz nagrajuje aktivne člane skupnosti, ki povežejo svoj račun X ter delijo meme $DAWGZ in povezane vsebine. Nagrada je v obliki točk, ki jih je mogoče zamenjati za žetone $DAWGZ.

Obiščite predprodajo Base Dawgz

4. Sponge V2 – Novi meme kovanec ponuja 187% APY in uporabnost v prihajajoči igri Play-to-Earn

Sponge V2 je preprosta kriptovaluta, ki jo lahko vložite in zaslužite več kot 187 % letnega odstotnega donosa. Poleg tega lahko žeton uporabljate in zaslužite v prihajajoči igri, ki jo navdihujejo priljubljeni memi. 

Žetone Sponge V2 lahko dobite le tako, da stavite žetone Sponge V1. Tisti, ki nimajo žetonov, jih lahko kupijo na spletnem mestu Sponge V2. Vse, kar morate storiti, je, da priključite svojo denarnico MetaMask ali katero koli drugo priljubljeno denarnico Ethereum in uporabite ETH ali USDT za dokončanje nakupa. 

Sponge V2 token presale Sponge V1 je že priljubljen in je v nekem trenutku leta 2023 dosegel 100 milijonov dolarjev tržne vrednosti. To je vlagateljem, ki so žeton kupili v predprodaji, prineslo 100-kratni donos.

Z veliko skupnostjo, ki podpira projekt, in velikim potencialom za meme bi lahko Sponge V2 postal še bolj priljubljen kot Sponge V1. 

Obiščite predprodajo Sponge V2

5. Sealana – Novi meme kovanec na verigi blokov Solana, ki se bliža koncu uspešne predprodaje

Solanov povsem ameriški žeton Sealana ($SEAL) je v drugem mesecu predprodaje zbral več kot 5 milijonov dolarjev, saj je Solana na čelu novega vala meme kovancev, zaradi katerih vlagatelji po vsem svetu pričakujejo potencialno eksplozivne donose.

Sealanovi predhodniki – meme kovanci, ki so bili prav tako lansirani na Solani, kot so DogWifHat ($WIF), Bonk ($BONK), Book of Meme ($BOME) in Popcat ($POPCAT) – so se v enem letu po lansiranju hitro povzpeli med prvih deset po tržni kapitalizaciji.

Še en nedavni viralni ICO meme kovanca Solana – Slothana ($SLOTH) 420 prijaznega lenivca – je v nedavni enomesečni predprodaji kriptovalut zbral vrtoglavih 15 milijonov dolarjev.

Sealana se je začela kot referenca na Gamer Guya iz South Parka, legendo mema, ki je znan po svojem nezdravem zaslonskem času.

Gamer Guy se je prvič pojavil v epizodi World of Warcraft v South Parku in je od takrat postal simbol pretirane uporabe zaslona, od bojevnikov s tipkovnico do krompirjev na kavču (ali mizi).

Govori se, da je ekipa, ki stoji za njim, prišla na dan z letošnjim viralnim mem kovancem $SLERF.

Obiščite predprodajo Sealana

Katera je najboljša kriptovaluta za začetnike v 2024?

Naš seznam najboljših kriptovalut za začetnike, ki jih lahko kupite danes, olajša vsakemu prvemu vlagatelju v kriptovalute, da začne sestavljati portfelj. Ena najboljših začetnih kriptovalut je trenutno PlayDoge ($PLAY). To je meme kovanec za igranje, ki ponuja nagrade v igri in ugodnosti pri stavah.

V samo nekaj dneh je bilo v predprodaji kovanca PlayDoge zbranih več kot 1,3 milijona dolarjev.

Obiščite predprodajo PlayDoge


Vsebina članka ni predmet finančnega svetovanja ali priporočilo za nakup/prodajo kriptovalut. Vse informacije so podane izključno v izobraževalne namene. Omemba posamičnih investicijskih instrumentov, kriptovalut, delnic, skladov, plemenitih kovin, je lahko vključena le zaradi opisa ideje ali izobraževalnih namenov. Podjetje Finixio ne priporoča posamičnih finančnih instrumentov in ni finančni svetovalec, borzni posrednik ali registrirani investicijski svetovalec.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem Finixio.
Vas zanima več iz te teme?
kriptovalute


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Huawei

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 080 9808

Jamada skupina d.o.o.

Cesta k Tamu 12, 2000 Maribor, Tel: 02 330 53 50
Podjetje je bilo ustanovljeno iz bivše DataLab poslovne enote Maribor. Preživeli so obdobje mladostniške zaletavosti in vihravosti. Prerasli so v zrelo podjetje z jasno vizijo, ... Več
Diamantni partner

Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710

MORDICOM d.o.o.

Šolska ulica 40, 5250 Solkan, Tel: 05 330 03 60
Skoraj nemogoče je preceniti vpliv rešitev za načrtovanje virov podjetja (ERP) v sodobnem poslovnem svetu. ERP sistemi so nadomestili nepovezane delovne tokove in nezdružljiva ... Več