Življenjski slog
25.04.2024 09:37
Posodobljeno 2 dneva nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Creality Ender-3 V3 SE za ugodnih 145 €

3D tiskalnik Creality Ender-3 V3 SE je naprava, ki izstopa s svojo kompaktnostjo, preprostostjo in estetiko. Zasnovan je s premišljeno organizacijo osi X, Y in Z, ima elegantne T-profilne oblike in integrirane napenjalce, kar mu daje sodoben izgled. Kljub svoji skromni zunanji dimenziji pa ne sklepa kompromisov pri tiskalnem prostoru, saj nudi volumen 220 x 220 x 250 mm. Njegova značilnost je “Sprite” neposredni ekstruder, ki zagotavlja nemoteno podajanje različnih vrst filamentov, kot so PLA, PETG in TPU. Ta tiskalnik je oblikovan za preprosto vstavljanje in odstranjevanje filamenta z enostavnim pritiskom gumba, kar poenostavi menjavo materiala.

Ender-3 V3 SE se lahko pohvali tudi z naprednimi funkcijami, kot so CR Touch senzor za avtomatsko niveliranje in senzor napetosti za samodejno prilagajanje Z osi. Poleg tega je opremljen s PC vzmetno jekleno grelno ploščo, ki hitro doseže želeno temperaturo in omogoča lahkotno odstranjevanje končnih izdelkov.

Uporabniku prijazen Ender-3 V3 SE je združljiv z več operacijskimi sistemi – Windows, Mac OS, Linux – in podpira različne programske opreme, kot so Creality Print, Cura 5.0 ali novejše ter Simplify3D. Te napredne programskih rešitve omogočajo ustvarjanje in prilagajanje modelov. Natančnost tiskanja je zagotovljena z dvojnimi Y osmi iz robustnega jekla, ki omogočajo stabilno in dolgotrajno delovanje. Sinhronizacija dvojne Z osi z visokokakovostnim jermenom prispeva k izjemni kakovosti tiskanja. Dodatne funkcije vključujejo možnost nadaljevanja tiskanja po izpadu električne energije in funkcije za samodejno nalaganje in izlaganje filamenta, kar zagotavlja neprekinjeno delovanje ob obnovi električne energije.

Več pa na spletni strani www.tomtop.com. Cena je trenutno 145 € z akcijsko kodo FFE3V3SE, dostava pa brezplačna iz evropskega skladišča.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem TomTop.


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

VENUM PC

Cesta Jaka Platiše 18, 4000 Kranj, Tel: 06 999 39 83
Gaming računalniki, kot ste si jih vedno želeli Venum PC je inovativno podjetje, ki se ukvarja s servisom, odkupom in prodajo računalniške opreme. Na njihovi spletni strani ... Več

PRIMO TELEFONIJA d.o.o.

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 07 490 14 50

MAT3, MATEJ BOŽIČ s.p.

Vipavska cesta 2c, 5270 Ajdovščina, Tel: 031 200 701
MAT3 Podjetje MAT3 Matej Božič s.p. je bilo ustanovljeno v letu 2013. Njihov cilj? Postati uspešno podjetje na področju servisa računalnikov, fotografiranja in izdelave spletnih ... Več

MA-KO d.o.o.

Tovarniška cesta 2b, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 368 11 10
Se sprašujete, kako najti najboljšega ponudnika računalniških sistemov in storitev? Kriteriji dolgoletne izkušnje, kakovostne storitve in zadovoljstvo strank takoj obrodijo ... Več