Igre
09.03.2024 06:42

Deli z drugimi:

Share

Miniaturna retro igralna konzola GKD Pixel

Prenosna igralna konzola GKD Pixel po obliki seveda spominja na legendarni Game Boy. Poleg tega ima prednameščeno bogato paleto retro iger.
Foto: GDK
Foto: GDK

Tokrat imamo dobro novico za vse, ki obožujete prenosne igralne konzole. Kitajsko podjetje GKD je namreč ponudilo v prodajo eno najcenejših retro prenosnih igralnih konzola na svetu. Tu gre za prenosno igralno konzolo Pixel, ki je vrednotena na okoli preračunanih 73 evrov.

Prenosna igralna konzola GKD Pixel po obliki seveda spominja na legendarni Game Boy. Poleg tega ima prednameščeno bogato paleto retro iger. Novost je sicer opremljena s precej manjšim zaslonom. Ta namreč razpolaga z zgolj 2,4-palčno oziroma 6,1-cenitmetrsko diagonalo, ločljivostjo 320 x 240 slikovnih točk in razmerjem stranic 4 proti 3. Za poganjanje retro iger pa bo poskrbel mobilni procesor Ingenic X1830. Ta bo več kot dovolj za izjemno igričarsko izkušnjo.

Prenosna igralna konzola GKD Pixel je opremljena še z baterijo kapacitete 1.300 miliamper ur. Ta bo ljubiteljem iger zagotavlja več ur avtonomije delovanja. Tu je na voljo še reža za pomnilniške kartice MicroSD. Prenosna igralna konzola GKD Pixel je seveda opremljena še s praktičnimi gumbi za igralne priljubljenih retro iger. Poleg tega je dovolj kompaktna za vsak žep.

Konzola GKD Pixel je dovolj zmogljiva tudi za poganjanje iger, ki so bile pripravljene za PlayStation 1. Novost je na voljo v kar petih barvnih odtenkih. Vse pa so na voljo za preračunanih 73 evrov. Novost lahko kupimo preko spletne povezave https://www.keepretro.com/products/gkd-pixel.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Dirkalne igre

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

LabelProfi d.o.o. – digitalna produkcija etiket in fleksibilne embalaže

Ozare 18a, 2380 Slovenj Gradec, Tel: 080 10 12
Podjetje LabelProfi d.o.o. je svojo poslovno pot začelo leta 1994 kot majhen studio za grafično oblikovanje in pripravo za tisk. V podjetju od same ustanovitve stremijo k uporabi ... Več

ARES RAČUNALNIŠTVO d.o.o.

Tržaška cesta 330, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 21 50
Ares računalninštvo d.o.o. vam po nakupu nudi brezplačno tehnično pomoč, izvaja pa tudi kompletne instalacije in servis računalniške opreme. Več

REDIT d.o.o.

Vodnikova cesta 232 , 1000 Ljubljana, Tel: 040 768 404
Podjetje Redit d.o.o. je za uporabnike ključnega pomena saj s svojimi storitvami poskrbi za nemoteno delo od doma oziroma za to, da računalnik deluje tako, kot od njega pričakujemo. ... Več
Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847