Telefoni
Računalništvo, telefonija
Telefonija
10.11.2023 08:00

Deli z drugimi:

Share

Google Pixel 8 Pro: telefon z vrhunsko kamero in naprednimi tehnologijami

Foto: Google
Foto: Google

Google Pixel 8 Pro poleg številnih drugih lastnosti ponuja napredne nastavitve fotoaparata, ki bodo zagotovo zanimale večino uporabnikov. S sistemom treh kamer na zadnji strani bo zadovoljil tudi potrebe tistih najzahtevnejših. Glavna kamera s 50 MP zajema podrobne slike, ultraširoka kamera s 48 MP pa je odlična za makrofotografijo. Telefoto kamera s 48 MP se ponaša s Pixlovo najboljšo povečavo doslej. Za ljubitelje nočne fotografije sta na voljo nočni način in astrofotografija, ki omogočata izjemne posnetke tudi v najtemnejših okoljih.

Umetna inteligenca v svetu fotografije

Z Googlovo umetno inteligenco lahko urejate fotografije na načine, za katere si še pred kratkim niste predstavljali, da so možni. Uporabite čarobni urejevalnik v storitvi Google Photos, da svojim fotografijam dodate elemente po meri in izboljšave studijske kakovosti. Hkrati pa lahko z uporabo funkcije Audio Magic Eraser izboljšate kakovost zvoka svojih videoposnetkov.

Super AMOLED zaslon

Vrhunski 6,7-palčni Super AMOLED zaslon, imenovan Super Actua, je najsvetlejši Pixel zaslon doslej. Prikazuje živahne barve v izjemni ostrini, ki je idealna za urejanje fotografij in ustvarjanje vsebin.

Čip Google Tensor G3 in visoka raven varnosti

Google Pixel 8 Pro se ponaša z novim čipom Google Tensor G3, ki temelji na Googlovi umetni inteligenci. Ta čip omogoča izjemne fotografije in videoposnetke ter pametne funkcije. Hkrati pa skrbi za varnost in zasebnost uporabnikov z vgrajenim čipom Titan M2 in VPN-jem Google One. S temi tehnološkimi in varnostnimi rešitvami je vaša naprava bolj zaščitena in posledično bolj varna kot kadarkoli prej.

Zanesljiv pomočnik

Google Pixel 8 Pro ne skrbi samo za vaše fotografije in videoposnetke, temveč tudi za vašo varnost. S sposobnostjo zaznavanja prometnih nesreč lahko telefon pokliče reševalne službe in deli vašo lokacijo, če se znajdete v težavah. To je le ena izmed številnih varnostnih funkcij, ki zagotavljajo vašo zaščito.

Hitra in preprosta migracija

S pametnim telefonom Pixel 8 Pro lahko enostavno prenesete svoje kontakte, fotografije, sporočila in druge podatke v približno 30 minutah. To je odlično za tiste, ki želijo preiti na nov telefon, ne da bi izgubili svoje dragocene podatke.

Google Pixel 8 Pro predstavlja vrhunsko izkušnjo pametnega telefona, ki združuje odlično kamero, specifikacije, izkušnjo in varnost. Z njim boste lahko ustvarili izjemne fotografije in videoposnetke ter ohranjali stik s svetom na boljši način.

Še več pametnih telefonov najdete na spletni strani Enaa.com.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Google telefoni Google Google Pixel 8 Pro

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Enaa / Gambit trade d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Enaa / Gambit trade d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Enaa / Gambit trade d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM

Pot za Brdom 100 (Tehnološki Park - G), 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 71 80
Lenovo stremi k izdelavi vrhunskih računalnikov in internetnih naprav z vgrajenimi najnovejšimi tehnologijami, z edinstvenim dezajnom. Vse to za za brezkompromisno doživetje uporabnikov! Ena ... Več
Zlati partner

Kontron, d. o. o.

Ljubljanska cesta 24a, 4000 Kranj, Tel: 04 207 20 00
Vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno preobrazbo Z več kot 70 leti izkušenj je podjetje Kontron vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno ... Več
Zlati partner

MIKROGRAFIJA d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 080 51 15
Specialisti s pravimi rešitvami. In pika. V podjetju Mikrografija d.o.o. so zaposleni izkušeni strokovnjaki s področja informatike, obvladovanja dokumentov in arhivistike. ... Več
Zlati partner

AGENCIJA ODMEV

Gregorčičeva ulica 3, 1000 Ljubljana,