Avtomoto
05.09.2023 14:04
Posodobljeno 10 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

E-skiro Navee N40 znižan na dobrih 300 €

E-skiroji so zaradi svoje prenosljivosti, učinkovitosti in enostavnosti uporabe postali izjemno priljubljeni način prevoza po mestih. Lahko jih enostavno zložite in vzamete s seboj v javni prevoz ali jih pospravite v avto, kar omogoča večjo fleksibilnost pri načrtovanju poti. Na TEJ POVEZAVI je e-skiro Navee N40 trenutno znižan na 339 € s pomočjo akcijske kode FFP4887. Dostava je brezplačna iz evropskega skladišča.

Glavne značilnosti

E-skiro poganja zmogljiv brezkrtačni 350 W motor, ki dovoljuje največjo hitrost do 25 kilometrov na uro in premagovanje naklonov do 20°, če le niso predolgi. Vgrajena litijeva baterija zagotavlja do 40 kilometrov dosega z enim polnjenjem in pri optimalnih pogojih. Kot vedno v praksi upoštevajte, da lahko pride do odstopanja glede na cestne razmere, vremenske pogoje, teža voznika in podobno.

Ker e-skiro nima vzmetenja (nič presenetljivega za to ceno), bodo za udobje med vožnjo skrbele 10-palčne pnevmatike, napolnjene z zrakom. Luknje, robniki, makadamske ceste … Dokler ne boste namerno zapeljali čez kakšno gromozansko luknjo, se boste peljali udobno in varno.

Navee N40 ima dva načina hitrosti, 25 km/h in 15 km/h, med katerima lahko preklapljate z enim klikom. N40 uporablja dvojni zavorni sistem kolutne zavore in električne zavore, kar pomeni, da je zavorna pot kratka tudi pri najvišji hitrosti. Okvir iz aluminijeve zlitine zagotavlja robustnost in nosilnost do 100 kilogramov.

Na krmilu se nahaja LED armaturna plošča, ki prikazuje vse potrebne podatke o vožnji. Na voljo je tudi aplikacija, vendar prikazuje podobne informacije, katere najdete tudi na LED zaslonu.

Električni skiro je tudi zložljivo in ga lahko pospravite v (skoraj) vse manjše in večje avtomobile. Za še več informacij kliknite TUKAJ.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem.


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MIKRONIS IT, Boštjan Rudl s.p.

Jezdarska ulica 3, 2000 Maribor, Tel: 02 429 27 82
Kot lastnik podjetja, še posebej manjšega, imate številne odgovornosti in vloge. Ne ostane vam veliko časa za obvladovanje tehnoloških delovnih okolij, kjer se zahteva specializirano ... Več
Zlati partner

RITTAL d.o.o.

Letališka cesta 16, 1000 Ljubljana, Tel: 01 546 63 70
Rittal spodbuja inovacije in živi svoje vrednote To je Rittal. Globalni igralec, vodilni inovator, družinsko podjetje in zgleden delodajalec. Rittal zgodba Prihodnost Rittala se je ... Več
Zlati partner

GS1 Slovenija

Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana, Tel: +386 1 5898 320
GS1 Slovenija je neodvisna in nepridobitna organizacija na področju mednarodnih standardov GS1 za identifikacijo, zajem in elektronsko izmenjavo podatkov v Sloveniji. Ima preko ... Več
Zlati partner

GROWTHCOM d.o.o.

PE Ljubljana, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana, Tel: 051 313 192
Growthcom - vaš specialist za digitalni marketing Svoje 10-letne izkušnje s področja prodaje in digitalnega marketinga je z nami delil direktor podjetja, David Fabjan. V Growthcomu ... Več