Prenosni računalniki
Računalništvo, telefonija
04.09.2023 15:15

Deli z drugimi:

Share

Je to možno? HP Omen prenosnik z AMD Ryzen 9 procesorjem za 1299 EUR?

Naj se novo šolsko leto začne z kakovostno in hitro računalniško opremo. Eden boljših nakupov za zahtevne pri spletnem trgovcu Notesniki.si je v tem trenutku vsekakor HP OMEN prenosnikl z AMD Ryzen 9 procesorjem!

V svetu računalniških iger so zahtevnosti nenehno v porastu. Igralci iščejo zmogljive računalnike, ki jim omogočajo brezkompromisno izkušnjo igranja. HP OMEN prenosnik je tak za zahtevne igralce in uporabnike, saj je opremljen z AMD Ryzen 9 procesorjem, kar 16 GB spomina in kontrastnim velikim zaslonom za ceno 1299 EUR z DDV! Verzija z 32 GB spomina pa je na voljo za 1444 EUR z DDV.

Močan AMD Ryzen 9 procesor

Srce tega izjemnega prenosnika je zmogljiv procesor AMD Ryzen 9. Ryzen 9 serija 5900H je znana po svoji izjemni večjedrni zmogljivosti, kar je ključnega pomena za gladko izvajanje zahtevnih iger. Z visoko zmogljivostjo procesorja Ryzen 9 boste lahko uživali v brezhibni izkušnji igranja, ne glede na to, ali igrate najnovejše naslove ali opravljate zahtevne naloge na svojem prenosniku.

Vrhunska grafična zmogljivost

HP OMEN 16-c se ponaša tudi z zmogljivo grafično kartico AMD RADEON RX 6600, ki bo poskrbela za odlično vizualno izkušnjo. Zmogljiva grafična kartica bo igre prikazovala z visoko ločljivostjo in visokim številom slik na sekundo, kar bo omogočilo živahno in realistično igranje. S tem prenosnikom boste kos tudi najzahtevnejšim igram. Še najbolj pomembno pa je dejstvo, da sta tako procesor kot grafični čip od enakega proizvajalca in sta tako skupaj še bolj usklajena.

Velik zaslon z visoko hitrostjo osveževanja

Za še boljšo igralno izkušnjo je HP OMEN 16-c0954nz opremljen s 16-palčnim zaslonom z visoko hitrostjo osveževanja. Hitrost osveževanja zaslona omogoča gladko prikazovanje gibljivih slik, kar je še posebej pomembno pri hitrih akcijskih igrah. S tem zaslonom boste lahko igrali s hitrostjo in natančnostjo.

Eleganten in robusten dizajn

Poleg izjemne zmogljivosti se HP OMEN 16-c0954nz ponaša tudi z elegantnim in robustnim dizajnom. Tanek in lahek prenosnik je enostaven za prenašanje, medtem ko njegov premišljen dizajn dodaja estetsko vrednost vaši igri. Tudi tipkovnica s tipkami z osvetlitvijo ozadja vam omogoča, da igrate tudi v slabih svetlobnih pogojih.

Vrhunska zmogljivost za vse vaše potrebe

HP OMEN 16-c0954nz ni le igralni prenosnik. Zmogljiv AMD Ryzen 9 CPU in zmogljiva grafična kartica omogočata tudi gladko delo z zahtevnimi aplikacijami, urejanje videov in drugo kreativno delo. To je vsestranski prenosnik, ki vam omogoča, da opravite več nalog na eni sami napravi. Vsestransko je seveda opremljen tudi z različnimi priključki in seveda je serijsko opremljen s prednameščenim operacijskim sistemom Microsoft Windows 11. Da ne zmanjka prostora, pa je delo 1 TB hitrega NVME SSD diska, ki je vgrajen v sistem za zahtevne uporabnike.

Zaključek

HP OMEN 16-c0954nz z AMD Ryzen 9 CPU je odlična izbira za igralce, ki iščejo zmogljiv in vsestranski prenosnik. Z visoko zmogljivostjo procesorja, odlično grafično zmogljivostjo in elegantnim dizajnom bo ta prenosnik izpolnil vaše zahteve tako pri igranju iger kot tudi pri delu z zahtevnimi aplikacijami. Ne glede na to, ali ste strastni igralec ali profesionalni ustvarjalec, bo HP OMEN izpolnil vaša pričakovanja. Prodaja GERI COMPUTER d.o.o. iz Maribora. Zaloge so omejene! Pohitite!


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
notesniki.si

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si
Za več informacij so vam na voljo pri GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

COMMA d. o. o.

Ulica heroja Šaranoviča 27, 2000 Maribor, Tel: 040 756 756
Vrhunska izvedba, korektne cene in dobre reference najprimerneje opišejo podjetje Comma d. o. o., ki že 18 let ponuja izdelavo spletnih strani in spletnih trgovin s podporo strankam ... Več
Zlati partner

Crayon

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 0597 87 142
Crayon je globalno podjetje, ki svojim strankam pomaga zgraditi komercialne in tehnične temelje za uspešno digitalno transformacijo v oblak. Ponujamo celovite IT rešitve migracij ... Več

REDOLJUB d.o.o.

Skladišče: Pot heroja Trtnika 45, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 070 377 577
Se sprašujete, kje lahko na enem mestu dobite pisarniške potrebščine, opremo in potrošni material? Leta 1990 je podjetje Redoljub začelo z vzdrževanjem redu v slovenskih in ... Več

TRACE BS d.o.o.

Opekarniška cesta 5, 2270 Ormož, Tel: 05 905 23 81
V skupini Trace Solutions, katere del sta Trace BS Poslovne rešitve d. o. o. in Trace IS Informacijske rešitve, se ukvarjajo z razvojem, prodajo in uvajanjem istoimenske programske ... Več