Monitorji
19.07.2023 06:03

Deli z drugimi:

Share

Zaslon za tiste, za katere je samo najboljše dovolj dobro

Foto: Samsung
Foto: Samsung

Kakovostna slika, ki ne zahteva preveč naprezanja, dobra svetilnost, barve in še mnogo več. Pri računalniškem zaslonu je pomembno prav vse. Vsak zaslon seveda ne omogoča vrhunske izkušnje, spet druge pa lahko uvrščamo na sam vrh ponudbe. Zaslon Samsung ViewFinity S9 pa bo zagotovo zadostil vsem pričakovanjem najzahtevnejšega poslovnega uporabnika. Ta je za nameček odslej na voljo za nakup na izbranih svetovnih trgih.

Zaslon ViewFinity S9 (številka modela: S90PC) je najnovejši dodatek k liniji zaslonov Samsung. Novost ima 69-centimetrski (27-palčni zaslon) ločljivosti 5K in je optimiziran za ustvarjalne profesionalce, kot so grafični oblikovalci in fotografi. Njegova ločljivost 5120 x 2880 v kombinaciji s širokim barvnim obsegom 99 odstotkov DCI-P3 zagotavlja jasne in resnične podrobnosti, barvna natančnost pa omogoča tudi jasno in natančno predstavitev barv, tudi v zapletenih ali niansiranih vizualnih okoljih.

V zaslon Samsung ViewFinity S9 je vgrajen mehanizem za kalibracijo barv, ki zagotavlja natančne barve in svetlost zaslona ter uporabnikom omogoča, da s pametnimi telefoni prek aplikacije Samsung Smart Calibration prilagodijo ravnovesje beline, gama in barvno ravnovesje RGB za popolno natančnost. Matiran zaslon oziroma matrika omejuje odboj svetlobe in bleščanje, da bi čim bolj zmanjšal moteče dejavnike med delom.

Uporabniki lahko z zaslonom prek povezav USB-C in Thunderbolt 4 povežejo fotoaparate in druge naprave ter tako zlahka prenesejo res velike datoteke video posnetkov visoke ločljivosti ali druge velike podatkovne nize iz naprav za shranjevanje v računalnik. Družina ViewFinity S9 je za nameček opremljena s kamero 4K SlimFit in podpira videokonference prek aplikacij, kot je Google Meet, ki so vključene v Samsungovo pametno vozlišče.

Računalniški zaslonom Samsung ViewFinity S9 seveda ni poceni. V Združenih državah Amerike je namreč naprodaj za kar preračunanih 1.412 evrov. Maloprodajna cena za izbrane evropske države bo razkrita kmalu. Ta pa se bo gibala okoli 1.600 evrov.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Samsung

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: +386 1 589 81 26
Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji, je globalno tehnološko podjetje za plačilne rešitve. Družba je del mreže Mastercard, ki obsega več kot 210 držav in ozemelj po ... Več
Zlati partner

GROWTHCOM d.o.o.

PE Ljubljana, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana, Tel: 051 313 192
Growthcom - vaš specialist za digitalni marketing Svoje 10-letne izkušnje s področja prodaje in digitalnega marketinga je z nami delil direktor podjetja, David Fabjan. V Growthcomu ... Več
Zlati partner

PC H.AND d.o.o.

Brezovce 10, 1236 Trzin, Tel: 01 530 08 00
PC H.AND - podjetje s tradicijo Svetovni trg ponuja pravo enciklopedijo izdelkov, med katerimi se težko odločimo. Na pomoč vam priskoči podjetje PC H.AND, ki se lahko pohvali z ... Več
Zlati partner

Kingston Technology

Middlesex, TW16 7EP, Združeno kraljestvo, , Tel: +44 (0)1932 738888