Digitalizacija
25.04.2023 11:00
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Bliža se jubilejna 30. konferenca DSI 2023

Ne zamudite jubilejne 30. konference Dnevi slovenske informatike, ene izmed vodilnih konferenc s področja informatike v Sloveniji z najdaljšo tradicijo.
Vir: slovensko društvo informatika
Vir: slovensko društvo informatika

Letošnja 30. konferenca Dnevi slovenske informatike 2023 se bo odvijala 9. in 10. maja.

Prijava na konferenco je odprta do vključno 4. 5. 2023.

Konferenca DSI se bo osredotočila na ključne teme digitalizacije, trajnosti in napredka v Sloveniji in širše. Udeležba vam zagotavlja zanimivo izmenjavo idej, razprave o novih tehnologijah, spoznali boste najnovejše trende ter se povezovali z vodilnimi strokovnjaki s področja informatike zasebnega in javnega sektorja, doma. 

Dogodek je letos prvič organiziran v partnerskem sodelovanju z Ministrstvom za digitalno preobrazbo. Tako bodo v enem dogodku združene tudi vsebine konference Informatika v javni upravi. 

Priložnost sodelovati imate vsi, ki vas zanima odmev na vaše pristope, strategije, rešitve ter izkušnje, pridobljene pri zasnovi, razvoju in uvajanju na informacijskih tehnologijah temelječih storitev in sistemov.

Konferenca DSI 2023 bo potekala v luči poslanstva informatike Soustvarjamo digitrajno Slovenijo. V središču konference bo tako ideja, kako z digitalizacijo razvijati trajnostne in okoljsko učinkovite rešitve, ki prispevajo k napredku Slovenije.

V sklopu konference bodo tudi organizirani naslednji spremljajoči dogodki:

  • okrogle mize,
  • predavanja,
  • »speed dating« – podjetja/javna uprava in študenti,
  • »brokerage event« – javna uprava in podjetja,
  • predstavitev študentskih projektov.

Če ste se vprašali, zakaj bi se konference udeležili, vam ponujamo nekaj razlogov: srečali in spoznali boste zanimive ljudi, s katerimi si morebiti želite poslovati in katerih izkušnje bi vam lahko koristile; slišali boste, kako so probleme, ki jih imate mogoče tudi vi, rešili drugi; mogoče boste lahko rešitev, ki se je že obnesla, uporabili tudi sami. Mogoče bodo predavatelji spodbudili razmislek, ali lahko isto delate drugače, bolje; ali lahko delate kaj drugega enako ali celo bolj uspešno.

Več o DSI 2023 lahko najdete tukaj.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem Slovensko društvo informatika.
Vas zanima več iz te teme?
poslovna informatika


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Bronasti partner

AKREDON d.o.o., Toner123.si

Moste 30, 4274 Žirovnica, Tel: 051 392 793
Spletna trgovina Toner123.si V spletni trgovini Toner123.si lahko izbirate med bogato ponudbo originalnih in kakovostnih kompatibilnih tonerjev ali kartuš za tiskalnike svetovno znanih ... Več
Zlati partner

KONCERN ENA d.o.o.

Koroška cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 891 95 40
Podjetje IN.PU.T., prodaja računalniške opreme, Tadej Pucelj, s.p. je začelo poslovati v letu 2003,kot internetna trgovina (www.in-put.com) z računalniško opremo. V zadnjih letih ... Več

MLACOM d.o.o.

Pot heroja Trtnika, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 500 87 75
Tehnologija se nezadržno razvija naprej. Za vogalom je vedno novo odkritje, ki lahko spremeni tako zasebna kot poslovna okolja. Eden največjih izumov je zagotovo računalnik, ki ... Več
Zlati partner

ŠPICA INTERNATIONAL d.o.o.

Pot k sejmišču 33, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 568 08 00
Špica International je vodilni slovenski ponudnik informacijskih sistemov in rešitev za obvladovanje časa in prostora. Realnega prostora v realnem času! Njihove rešitve vključujejo ... Več