Obvestila podjetij
Poslovne rešitve
20.02.2023 17:02

Deli z drugimi:

Share

Je upravljanje omrežne infrastrukture lahko enostavno?

Tehnološki zajtrk vam bo razkril ideje in vpoglede v upravljanje omrežne infrastrukture, s katerimi lahko naredite več z manj!

Zahteve po omrežnih storitvah se v današnjem, dinamičnem poslovanju hitro povečujejo, še posebej v industrijskih, proizvodnih okoljih, kjer se v omrežje povezuje vse več naprav (BYOD, pametne, IoT naprave…) in novih tehnologij (oblak…).

Tradicionalna oz. klasična omrežja seveda delujejo tudi v teh razmerah. Vsakdo, ki jih upravlja in z njimi dela, lahko to potrdi. Torej je povsem na mestu, da se vprašamo, zakaj bi kar koli spreminjali.

Eden od odgovorov so kompromisi, ki jih moramo sprejemati v klasičnem omrežju. Na primer, s povečanjem nivoja kibernetske varnosti tradicionalno oz. klasično omrežje hitro postane rigidno in kompleksno. Ostale odgovore, zakaj moram korenito poseči v omrežno infrastrukturo, boste slišali na srečanju v sredo, 29. marca 2023 v Smart Com Experience centru v Ljubljani.

Smart Com omrežni strokovnjaki bodo predstavili sodobno tehnologijo matričja oz. fabric ter kako ta poenostavi upravljanje kot tudi načrtovanje in izgradnjo fleksibilnega in odpornega omrežja za podporo digitalizaciji poslovanja v industriji.

Srečanja ne smete zamuditi, če želite:

  1. Izboljšati fleksibilnost omrežja.
  2. Izboljšati delovanje omrežja z vsesplošno vidljivostjo prometa za hitro prepoznavanje težav.
  3. Izboljšati splošno raven storitev.
  4. Dvigniti nivo kibernetske varnosti s segmentacijo omrežja.
  5. Na enostaven, avtomatiziran način v omrežje dodajati pametne, IoT naprave brez obilice dodatnega dela.

Poglobljen program srečanja najdete na spletni strani organizatorja.

Udeležba na tehnološkem zajtrku je brezplačna, potrebna je le predhodna prijava.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SMART COM d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SMART COM d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SMART COM d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Bronasti partner

Agencija POTI – Z znanjem do cilja!

Stegne 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 511 39 21
Agencija POTI – Z znanjem do cilja! Agencija POTI, izobraževalna, svetovalna in založniška družba, si je v več kot 20. letih delovanja, pridobila obilico znanja in izkušenj ... Več
Zlati partner

FIŠ – FAKULTETA ZA INFORMACIJSKE ŠTUDIJE

Ljubljanska cesta 31a, 8000 Novo mesto, Tel: 07 373 78 84, 07 373 78 70
Sodobni študijski programi, možnost virtualne udeležbe na vseh predavanjih in vajah FIŠ je prva in edina javna fakulteta v Novem mestu, ki ponuja tako brezplačen redni ... Več
Zlati partner

SIMBIOZA GENESIS, so.p.

Letališka cesta 3, 1000 Ljubljana, Tel: 040 336 311
e-Simbioz@ je projekt Simbioze Genesis, socialnega podjetja, ki ga od začetka leta 2015 izvajajo z namenom izboljšanja in nadgrajevanja računalniških znanj vseh generacij v okviru ... Več

Minevra, Matjaž Kramar s.p.

Krallova 31, 8000 Novo mesto, Tel: 041-649-387
Kaj lahko za vas naredi podjetje Minevra? Živimo v digitalni dobi, kjer prevladuje računalniška in tiskalna oprema. Iskanje sebi primerno opremo je izziv in za mnoge zamudno opravilo. ... Več