Telefoni
Pametne ure
Telefonija
Poslovne rešitve
22.12.2022 07:28

Deli z drugimi:

Share

Iz Mobtela vsaka stranka odide zadovoljna

Naj gre za nakup novega pametnega telefona ali zgolj zaščitnega ovitka zanj – vsi si pri nakupu želimo dobre izkušnje ter prodajalcev, ki se nam posvetijo in nam znajo svetovati.
Foto: Mobtel
Foto: Mobtel

Uporabniška tehnologija je v zadnjih letih postala pomemben del našega življenja, naj gre za delo ali zabavo. Si še predstavljate dan brez mobilnega telefona? Marsikdo tudi teči več ne gre brez pametne ure na zapestju, s pomočjo katere dobi boljši vpogled v delovanje svojega telesa, premagano razdaljo in še kup drugih parametrov.

Nemalokrat se zgodi, da smo potrošniki zmedeni, ko se zaženemo v »projekt« nakupa novega telefona ali katerekoli druge naprave. Ker (pre)pestre izbire kar mrgoli, se še kako razveselimo trgovin, spletnih ali fizičnih, s prodajalci, ki nam ta stres olajšajo, nam svetujejo in naredijo nakupno izkušnjo ne samo znosno, temveč prijetno.

Skromen začetek, ki je hitro prerasel svoje okvirje

Prodajalne Mobtel, ki so pooblaščeni prodajalec Telekoma Slovenije, so svojo zgodbo začele pisati leta 2005. Mlada ekipa je prvo poslovalnico postavila v centru Interspar v Velenju. Trojica – samostojni podjetnik in dva študenta) je poslovanje začela iz nič. Hitro so ugotovili, da delo v posredniški mreži Mobitela (oz. danes zunanjih prodajnih kanalih družbe Telekom Slovenije) zahteva ogromno znanja s področja storitev mobilne telefonije, mobilnih telefonov, poslovanja družbe Telekom Slovenije in navsezadnje same prodaje ter vodenja lastnih poslov. Danes se spominjajo, da so bili začetki pogumni, včasih tudi nerodni in smešni, a vedno so si prizadevali za zadovoljstvo strank in tako so hitro pridobili njihovo zaupanje.

Že čez dve leti so odprli novo poslovalnico v Rogaški Slatini, še dve leti kasneje pa se je napis Mobtel svetil tudi v velenjskem nakupovalnem centru Velejapark, zdaj Velenjka. Leta 2011 so poslovalnico odprli tudi v Ljubljani, in sicer v nakupovalnem centru Interšpar Vič. Majhen prostor na odlični lokaciji je prinesel več obiskovalcev, kljub temu pa je zagnana ekipa uspela ustvariti prijeten prostor za svetovanje in prodajo.

Poslovalnice so v zadnjih treh letih prenovili in nekatere preselili, ves čas pa se zavedajo živosti in pestrosti trga mobilne telefonije, ki mu sledijo, da lahko kupcem ponudijo najboljše. Prvotna ekipa treh entuziastov je zrasla na 18 zaposlenih.

Potrebujete pametni telefon, uro, polnilec ali zaščitni ovitek?

V svojih poslovalnicah Mobtel nudi veliko izbiro naprav in dodatne opreme, ki jo lahko kupite tudi na spletni strani shop.mobtel.si.

Potrebujete nov mobilni telefon, ker se življenjska doba starega izteka ali ste si zaželeli česa bolj zmogljivega? Potrebujete pametno uro ali zgolj zapestnico? Pri Mobtelu vam bodo znali strokovno svetovati in bodo zagotovo našli ravno pravšnjo napravo za vaše potrebe. Pri njih najdete tudi kup dodatne opreme, kot so nepogrešljivi polnilci za telefone (mimogrede, jih tudi vi stalno iščete po stanovanju ali pisarni, ker izginjajo kot nogavice v pralnem stroju?), selfie palice, kable, slušalke in še bi lahko naštevali.

Nikakor ne pozabite na zaščito naprav, saj še tako zmogljiv telefon ni vreden prav veliko, če ima na primer počeno steklo. Zaščitite svoj pametni mobilni telefon z zaščitnim steklom in preklopno torbico ali zaščitnim ovitkom.

V Mobtelu ne zgrešite aktualne ponudbe Telekoma Slovenije

Ujemite iskrene praznične trenutke z Modrim Fonom decembra. Po modri ceni izberite Realme 9 z izjemno kamero ali Huawei P50 Pro s hitrim polnjenjem. Ne zamudite akcijskega znižanja mobilnega paketa Druga številka, ki je lahko vaš že za 12€ in akcijske ponudbe paketov NEO po enotni ceni 28 € za kar eno leto.

Praznični čas je pravšnji za obisk poslovalnic Mobtel, ki so pooblaščeni prodajalec Telekoma Slovenije, v Intersparu Velenje, Velenjki, Jager Centru Rogaška Slatina, Interšparu Vič in Supermarketu Jager Mozirje.

Več najdete tudi na shop.mobtel.si (P.R.)


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem Mobtel (IRSCOM Romeo Šalamon).
Vas zanima več iz te teme?
pametni telefoni pametne ure nosljive naprave


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

DATALAB SI d.o.o.

Hajdrihova 28c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 252 89 00
Datalab tehnologije Podjetje Datalab Tehnologije d.d. se ukvarja z razvojem poslovne programske opreme za vodenje podjetij. S poslovnim informacijskim sistemom PANTHEON povečate učinkovitost ... Več

REDOLJUB d.o.o.

Skladišče: Pot heroja Trtnika 45, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 070 377 577
Se sprašujete, kje lahko na enem mestu dobite pisarniške potrebščine, opremo in potrošni material? Leta 1990 je podjetje Redoljub začelo z vzdrževanjem redu v slovenskih in ... Več

DRUŠTVO DUH ČASA

Trubarjeva cesta 72, 1000 Ljubljana, Tel: 06 815 40 63
Računalniki za socialno ogrožene Smo skupina računalniških zanesenjakov, ki le stežka gleda kako cele gore še uporabnih računalnikov in računalniških delov končajo na odpadu. ... Več
Srebrni partner

VERLAG DASHOFER d.o.o.

Dunajska cesta 21, 1000 Ljubljana, Tel: 01 434 55 90
Založba Verlag Dashöfer je v Sloveniji prisotna že 15 let. V založbi svetujejo podjetjem na njihovi poslovni poti: ponujajo aktualne in preverjene informacije ter kakovostno svetovanje ... Več