Računalništvo, telefonija
17.03.2020 08:46
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Pickbox NOW omogoča neomejen dostop do filmov, serij, oddaj …

Hrvaški ponudnik pretočnih vsebin Pickbox NOW v tem nepričakovanem položaju, ko so ljudje zaradi koronavirusa primorani ostajati doma, do nadaljnjega svoje vsebine ponuja brezplačno.
Storitve Pickbox NOW lahko do nadaljnjega uporabljate brezplačno.
Storitve Pickbox NOW lahko do nadaljnjega uporabljate brezplačno.

Pickbox NOW je prek svojih profilov Facebook in Instagram pozval posameznike in podjetja k solidarnosti, odgovornemu vedenju in pomoči družbi.

Da bi doprinesli skupnosti, so zdaj omogočili brezplačno uporabo storitve Pickbox NOW. Vse serije, filmi in dokumentarne oddaje so neomejeno dostopne v celotni regiji, torej na območjih Hrvaške, Srbije, Bosne in Hercegovine, Slovenije, Severne Makedonije in Črne gore.


Poznate Pickbox NOW?

Pickbox NOW prinaša najboljše serije in filme hollywoodske in evropske produkcije preko spletne storitve videa na zahtevo in preko izbranih ponudnikov telekomunikacijskih storitev v omenjenih državah.

Kako dostopati do vsebin?

Vsebine lahko brezplačno spremljate povsem enostavno. Dovolj je že registracija, pri kateri vam ni treba vnesti podatkov za plačilo, in sicer na spletnem naslovu pickbox.tv/sl ali v aplikaciji Pickbox NOW.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

RITTAL d.o.o.

Letališka cesta 16, 1000 Ljubljana, Tel: 01 546 63 70
Rittal spodbuja inovacije in živi svoje vrednote To je Rittal. Globalni igralec, vodilni inovator, družinsko podjetje in zgleden delodajalec. Rittal zgodba Prihodnost Rittala se je ... Več

COPIGRAF FAGANELJ d.o.o.

Ulica tolminskih puntarjev 4, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 34 56
V digitalnem svetu se poraja pomembno vprašanje. Je digitalna prisotnost vse, kar potrebuje podjetje? Je digitalna identiteta dovolj za krepitev prepoznavnosti blagovne znamke? Ne, ... Več

TMSA.PINTAR d.o.o.

Podsabotin 47, 5211 Kojsko, Tel: 041 695 667
Zlati partner

Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: +386 1 589 81 26
Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji, je globalno tehnološko podjetje za plačilne rešitve. Družba je del mreže Mastercard, ki obsega več kot 210 držav in ozemelj po ... Več