Računalništvo, telefonija
14.02.2020 20:00
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Facebook predstavil novo aplikacijo Hobbi

Facebook predstavil novo aplikacijo Hobbi
Facebook predstavil novo aplikacijo Hobbi

Po mnenju piscev novičarskega portala The Information je aplikacija Hobbi videti zelo podobna Pinterestu. Gre za aplikacijo, prek katere uporabniki delijo fotografije ustvarjalnih udejstvovanj, najsi bo to kuhanje, peka, umetnost, ročna dela, fitnes ali izdelki za dom.

Z aplikacijo, ki so jo namenili vsem ljubiteljem prostočasnih dejavnosti, želijo uporabnikom zagotoviti možnost urejanja fotografij in stopenj njihovega ustvarjanja. Trenutno ni namenjena deljenju vsebin na drugih družbenih omrežjih, omogoča pa izdelavo video posnetkov že končanih projektov.

Avtorji aplikacije so del Facebookove skupine za izdelavo testnih storitev elektronske narave, ki so jo ustanovili poleti 2019. Doslej so ustvarili aplikacijo Whale, s katero lahko uporabniki ustvarijo spletne meme, družbeno omrežje Bumb in Aux, aplikacijo za DJ-je. Nobena od njih se ne more pohvaliti s pretiranim uspehom.

Aplikacijo Hobbi so prvič predstavili v Kolumbiji, Belgiji, Španiji in Ukrajini, na ameriških telefonih pa je v trgovini za aplikacije na voljo šele nekaj dni. Pri nas za zdaj še ni na voljo. Deluje le na napravah iPhone, iPad in iPod touch na iOS 11 ali več.

Kdaj, če sploh, bo aplikacija na voljo v samem jedru storitve Facebook, še ni znano, so pa pri tem družbenem gigantu priznali, da tudi sicer pričakujejo več težav pri uvajanju vseh novih aplikacij. Posamezno aplikacijo so pripravljeni takoj ukiniti, če se ne bo izkazala kot zanimiva in uspešna.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

UV LED TISKALNIK

Brezje pri Dobrovi 74b, 1356 Dobrova, Tel: 041 735 643
Tisk Tavčar Tisk Tavčar d.o.o. je v osnovi družinsko podjetje z 20-leti grafičnih izkušenj, pa tudi strojništvo in elektronika jim nista tuja.Predstavljajo vam UV LED tiskalnik, ... Več
Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847
Bronasti partner

AKREDON d.o.o., Toner123.si

Moste 30, 4274 Žirovnica, Tel: 051 392 793
Spletna trgovina Toner123.si V spletni trgovini Toner123.si lahko izbirate med bogato ponudbo originalnih in kakovostnih kompatibilnih tonerjev ali kartuš za tiskalnike svetovno znanih ... Več

NJORKA d.o.o.

Tovarniška cesta 4c, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 901 21 22
Podjetja se srečujejo z vse več podatki, za njihovo učinkovito obravnavo pa potrebujejo številne programe in aplikacije, kar sčasoma vodi v administracijsko zmešnjavo in posledično ... Več